Ce a fost nevoită să facă Monica Tatoiu în vacanța petrecută alături de prietenele sale. „Am avut probleme”

Stan Filon 09.12.2022, 08:48
Ce a fost nevoită să facă Monica Tatoiu în vacanța petrecută alături de prietenele sale. „Am avut probleme”

Monica Tatoiu a fost recent într-o nouă vacanță, după cum a declarat în exclusivitate pentru Playtech Știri. Pensionara de lux își petrece timpul prin călătorii, alături de soțul său, în general. De data aceasta, fosta femeie de afaceri a plecat în vacanță alături de prietenele sale din Statele Unite ale Americii, însă au fost probleme.

Ce a fost nevoită să facă Monica Tatoiu în vacanța petrecută alături de prietenele sale

Monica Tatoiu nu mai are nevoie de nicio prezentare. A condus o companie foarte mare de cosmetice, a făcut la viața sa foarte mulți bani, iar acum are o pensie foarte liniștită. Pleacă peste tot în lume, atunci când dorește și viața sa este una ruptă parcă din filme. În plus, este mai mereu la televizor, unde își expune punctul de vedere legat de multe aspecte ale vieții cotidiene.

Monica Tatoiu este fostă profesoară de matematică și vorbește franceză, engleză, puțină germană și puțină maghiară. Faptul că cunoaște mai multe limbi străine o ajută mult pe Monica Tatoiu în călătoriile sale. Ei bine, nu la fel se întâmplă cu prietenele sale din Statele Unite.

Ce a fost nevoita sa faca Monica Tatoiu in vacanta petrecuta alaturi de prietenele sale. Am avut probleme
Ce a fost nevoita sa faca Monica Tatoiu in vacanta petrecuta alaturi de prietenele sale. Am avut probleme

„Americanii ridică și prețurile”

Chiar dacă nu pare să aibă o părere foarte bună despre americani, pensionara a povestit recent că a fost plecată în vacanță, în Caraibe, alături de prietenele sale din Statele Unite ale Americii, care nu vorbesc altceva decât limba engleză. De aici au plecat și problemele.

„Eu vorbesc franceză, engleză. Nu vorbesc spaniolă. Dar știu și puțină germană și maghiară. Bunica a fost unguroaică. Tatăl meu a fost sârb, dar nu le-am învățat limba, pentru că mama nu iubea sârbii foarte tare. Fratele meu vorbește bine sârbește

Prietenele mele, care au venit din America, au stat fiecare câte zece zile în Caraibe și-mi spuneau că nu le vine să creadă cât de repede pare că trece timpul în această insulă. E o zonă ce nu seamănă cu Mexicul sau cu Egiptul, e o insulă în mijlocul Oceanului, înconjurată de Franța, unde intri fără pașaport.

Mie îmi place Franța foarte tare. E atmosfera aceea de Caraibe, dar fără influența americană, care nu face bine. Americanii ridică și prețurile, nu știu să mănânce, nu vorbesc limba. Am avut probleme cu prietenele mele pentru că nu știau o boabă de franceză”, a declarat Monica Tatoiu pentru Playtech Știri. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...