Ce a făcut fiul Ioanei Năstase după ce Ilie Năstase i-a bătut mama. Primele dezvăluiri: ”Știe ce vrea de la viață”

Iancu Andreea / 13.01.2021, 11:15
Ce a făcut fiul Ioanei Năstase după ce Ilie Năstase i-a bătut mama. Primele dezvăluiri: ”Știe ce vrea de la viață”

Scandalul recent în care este implicat Ilie Năstase și soția sa a stârnit emoții puternice în sufletul lui Theodor, fiul Ioanei Năstase. Acesta a făcut primele dezvăluiri cu privire la incidentul dintre fostul tensimen și mama sa, care s-a lăsat cu reacții violente din partea lui Năstase.

Ce spune fiul Ioanei Năstase după ce Ilie Năstase a fost violent cu mama sa

În urmă cu câteva zile, între Ilie Năstase și soția sa Ioana a avut loc un incident care s-a încheiat după ce femeia a sunat la numărul de urgență 112 pentru ajutor. Ioana Năstase a dezvăluit că a fost extrem de speriată și șocată de moment, motiv pentru care a apelat la autorități. De asemenea, în urma reacției violente a soțului, vedeta a decis să plece din București, alegând să meargă la Constanța pentru a se liniști și a-și pune ordine în gânduri.

Eu sunt la Constanța, am plecat imediat după scandal, am plecat cu ce aveam pe mine și nu m-am mai uitat înapoi. Vă puteți da seama cât de tare m-am speriat. Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață, niciun sms, nimic. Nu, nu și-a cerut scuze. Desigur că nici eu nu l-am căutat, nu văd de ce aș face asta, nici prin cap nu-mi trece. Nu m-am decis încă dacă voi divorța sau nu, aștept să mă liniștesc, ca să nu iau o decizie sub imperiul emoțiilor puternice. Sunt foarte tristă și afectată de cele întâmplate, a declarat Ioana Năstase.

După evenimentul neplăcut, fiul Ioanei Năstase a încercat să îi ofere mamei cele mai bune sfaturi. Totuși, tânărul se bazează pe maturitatea și personalitatea puternică a acesteia și crede că va lua decizia corectă pentru ea.

Să ia ce decizie crede că este mai bună pentru ea. Tot timpul asta am sfătuit-o. Eu sunt alături de ea. Am încredere în decizia ei, i-a transmis acesta mamei lui în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Theodor, fiul Ioanei Năstase, a reacționat după scandalul dintre mama sa și Ilie Năstase
Theodor, fiul Ioanei Năstase, a reacționat după scandalul dintre mama sa și Ilie Năstase

Reacția lui Theodor: “M-a sunat la câteva minute să-mi spună că s-a întâmplat ceva”

M-a sunat la câteva minute să-mi spună că s-a întâmplat ceva și că nu știe ce să facă. I-am spus să fie liniștită, cu siguranță, dacă se liniștește va lua o decizie bună pentru ea. Mama oricum este o luptătoare, e o femeie puternică, știe ce vrea de la viață. (…) Motivul nu mi l-a spus în totalitate… A omis să spună unele lucruri, mi-a spus destul de vag. Era supărată si puțin speriată, dar încerca să ascundă. Este prima oară când se întâmplă așa ceva, e primul moment care se întâmplă și îl văd, de fapt, îl văd la televizor, a spus fiul Ioanei Năstase în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Și Ioana Năstase a dezvăluit că a vorbit cu fiul ei la scurt timp după ce Ilie Năstase a lovit-o. Aceasta a mărturisit că fiul său s-a arătat extrem de surprins și a sfătuit-o să ia decizia potrivită pentru ea.

Nu vă pot dezvălui totul, dar, normal, Theodor, s-a arătat extrem de surprins de cele întâmplate. Mi-a cerut să chibzuiesc bine la ceea ce voi face, adaugând că nu doreşte să pună o presiune suplimentară pe umerii mei. Ca mamă, îmi doresc ca eu şi fiul meu să ne putem pune capul liniştiţi pe pernă şi adormi în pace, în casa noastră. Pe de altă parte, să ignor povestea dintre mine şi Ilie, e din nou foarte greu, a spus Ioana Năstase, pentru playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI