Lora renunţă la muzică? Ce domeniu o atrage acum pe frumoasa cântăreaţă: “Am curaj să spun”

Badea Violeta 23.08.2021, 12:55
Lora renunţă la muzică? Ce domeniu o atrage acum pe frumoasa cântăreaţă: “Am curaj să spun”

Lora se reprofilează, după 17 ani de la debutul în muzică. Vedeta se simte atrasă de o altă meserie, iar noua ei pasiune îi va lăsa cu gura căscată pe toți fanii! Iată ce domeniu o atrage acum pe frumoasa cântăreață.

Lora se reprofilează

Lora și-a încercat norocul într-un alt domeniu. După 17 ani de la debutul în muzică, frumoasa cântăreață și-a descoperit o nouă pasiune. Fanii vor rămâne mască atunci când vor afla către ce meseria și-a îndreptat atenția vedeta.

Lora a primit un rol în filmul „Pup-o, mă! 2 – Mireasă Nebună”, unde s-a îndrăgostit definitiv de actorie. Lora a rămas impresionată de acest domeniu și de oamenii cu care a colaborat.

„Am primit propunerea în perioada de 40 de zile după moartea mamei mele și am acceptat pentru că văzusem prima parte și mi-a plăcut, iar despre Alin Panc auzisem multe lucruri bune. Am plecat în Bali cu scenariul filmului în bagaj.

M-am simțit ca într-o familie și ei au fost frații mai mari. Am râs foarte mult, am povestit, am învățat enorm de la ei. Aveam momente când jucam toți și nu-mi venea să cred că mi se întâmplă mie ceva atât de frumos. M-a resuscitat această experiență.”, a declarat artista pentru Libertatea.

Lora apare în filmul „Pup-o Mă 2- mireasă nebună”
Lora apare în filmul „Pup-o Mă 2- mireasă nebună”

Cum s-a descurcat la filmări

Lora a vorbit despre prima sa experiență de pe platourile de filmare. Vedeta a avut numei cuvinte de laudă pentru echipa de la filmări, deoarece toți au primit-o cu brațele deschise, au ajutat-o și au încurajat-o.

„A fost foarte frumos la filmări. Greu, dar frumos. Echipa senzațională, oameni care m-au primit cu brațele deschise și a fost minunat să primesc sfaturi de la profesioniști. Mi-a plăcut să lucrez cu regizorul Camelia Popa care m-a ajutat să-mi înțeleg mai bine personajul”, a mai spus cânăreața.

Filmul „Pup-o Mă 2- mireasă nebună” a apărut pe data de 15 august în cinematografe. Din distribuția comediei mai fac parte Florin Busuioc, Alin Panc, Cosmin Seleși, Văru Săndel, Andreea Samson, Mădălina Anea și multe alte nume cunoscute.

În mijlocul acțiunii se află cei trei ciobani: Alin Panc, Cosmin Seleși și Văru Săndel aka Tică, Bică și Horică. Aceștia sunt trecuți de vârsta însurătorii și încearcă să pupe iar de Ziua Lânii.

La un moment dat, Florin Busuioc aka Zmeu le dă prilejul acestora, de a coborî de la stână în sat. De aici începe toată povestea. Lora aka Velvet interpretează un rol de mireasă rolul de mireasă. În peliculă își face apariția și o altă mândră, știrista Mădălina Anea aka Felicia.