Cu ce televiziune a semnat Cove, după ce a plecat de la PRO TV. Cu cine a înlocuit-o pe Adela Popescu

Badea Violeta 02.09.2021, 12:22
Cu ce televiziune a semnat Cove, după ce a plecat de la PRO TV. Cu cine a înlocuit-o pe Adela Popescu

Mutare bombă în televiziune! După ce și-a anunțat plecarea de la Pro TV, Cove a bătut palma cu o altă televiziune. Fostul prezentator de la „Vorbește lumea”  a semnat un contract și o să apară din nou pe micile ecrane. Iată cu cine a înlocuit-o pe Adela Popescu!

Cove a semnat cu o altă televiziune

După ce a plecat de la Pro TV, unde era gazda emisiunii „Vorbește lumea” alături de Adela Popescu, Gabriel Coveșeanu, în vârstă de 46 de ani, pare că va începe o nouă etapă și se va reîntoarce exact de unde a plecat pentru a semna cu postul din Pache Protopopescu. După cum probabil că aţi ghicit deja, Cove va trece la Prima TV și va face parte din proiectul Flash Monden, alături de Diana Bart.

Oficialii postului Prima TV au anunțat deja că emisiunea se va difuza pe micile ecrane începând cu data de 13 septembrie, de la ora 19:30. Telespectatorii o vor putea urmări de luni până vineri, dar şi duminică, de la aceeaşi oră. Cove se arată foarte nerăbdător să revină în fața camerelor de filmat și este foarte bucuros că a avut ocazia să-și revadă foarte mulți prieteni cu care a mai lucrat și în trecut.

„Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere şi entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simtit atât de bine.M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar şi să îmi fac prieteni noi. Şi cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzaţie la Flash Monden.

Îi aştept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din faţa micului ecran, de luni până vineri şi duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenităţile de la noi şi de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită şi memorabilă”, a declarat Cove, citat de paginademedia.ro.

Cove a mai fost la Prima TV
Cove a mai fost la Prima TV

Cove a mai fost la Prima TV

Gabriel Coveşeanu a lucrat și în trecut la Prima TV. În anul 2015, prezentatorul TV era gazda emisiunii „Mama mea găteşte mai bine”. Din toamna aceluiași an, actorul a trecut la Pro TV și a făcut parte din proiectul „Vorbeşte lumea”. Pe lângă televiziune, Gabriel Coveşeanu se ocupă și de teatru. Acesta este director al Teatrului „Ion Creangă”.

În anul 2000, acesta a devenit cunoscut datorită prezențelor pe care le-a avut la emisiunea „Surprize, Surprize”. Cove a fost coprezentator al Andreei Marin, apoi a trecut la Kanal D, unde a prezentat emisiuni precum: „Accepţi sau nu”, „Magic Taxi” , „Faţă lui tată”, „Mireasă 90-60-90″ , „Jumătatea mea ştie”, „Bingo România”.

Urmăriți Impact.ro și pe