Când se lansează la Kanal D noua emisiune prezentată de Andreea Mantea. Fanii așteptau cu nerăbdare să afle asta

Ioana Bucur, Camelia Moldoveanu 01.09.2021, 19:30
Când se lansează la Kanal D noua emisiune prezentată de Andreea Mantea. Fanii așteptau cu nerăbdare să afle asta

După ce s-a retras de la „Puterea Dragostei”, bruneta este pregătită să se întoarcă pe micile ecrane, iar asta se va întâmpla peste doar câteva zile. Află când se lansează la Kanal D noua emisiune prezentată de Andreea Mantea. „O nouă șansă” aduce în România un format internațional de succes.

Kanal D a anunțat noua emisiune prezentată de Andreea Mantea

După o absență pe care admiratorii săi sigur nu și-au dorit-o, frumoasa brunetă este pregătită să se întoarcă în fața camerelor pe filmat. Kanal D a anunțat când va începe noua emisiune prezentată de Andreea Mantea.

„O nouă șansă” are la bază un format internațional de succes, „Second Chance”, realizat în Turcia. Așa cum îi spune numele, emisiunea va aduce față în față oameni care au pornit pe drumuri separate în viață, dar care sunt dornici să își repare greșelile trecutului.

„Așa cum v-am obișnuit de atâția ani, vin în fața dumneavoastră cu o emisiune de suflet. O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită. Se spune că atunci când greșești foarte tare cuiva și nu ai parte de iertarea dorită, simți nevoia să îți spui povestea și să-ți ceri iertarea în fața cât mai multor oameni.

Eu sunt aici să îi sprijin, să îi ascult și să îi ajut să își găsească iertarea mult dorită, pentru că fiecare dintre noi merită o nouă șansă”, a spus Andreea Mantea despre noul proiect.

Noua emisiune prezentată de Andreea Mantea va avea mare premieră pe 11 septembrie și va fi difuzată, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Kanal D.

De ce a renunțat la „Puterea Dragostei”

Frumoasa brunetă a povestit, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact, care a fost motivul pentru care a decis să renunțe la emisiunea ”Puterea Dragostei”.

„Mi-am dorit ca David să nu crească departe de familie, să se bucure de perioada copilăriei, alături de bunici, de prietenii lui din România. Eu mi-am dorit foarte mult acest reality-show, „Trăiri alături de Andreea Mantea”, nu a fost nevoie să fiu convinsă de acest lucru și iată că, la câteva ediții difuzate, emisiunea este primită foarte bine de public.

Am o relație extraordinară cu David, de cele mai multe ori ne înțelegem din priviri, este o legătură specială. Sunt o mamă leoaică, deși trebuie să recunosc că mă gândeam că voi fi acel gen de mamă care își va lăuda copilul indiferent de ce va face acesta. Însă, sunt o mamă fermă când este cazul, îi atrag atenția atunci când greșește, dar îl și felicit atunci când face un lucru bun”, a spus ea.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...