Ce a descoperit Smiley că poate să facă fiica lui la doar trei luni. Artistul şi-a dat seama imediat de potenţialul ei. Ce decizie a luat

Ioana Bucur 11.06.2021, 11:52
Ce a descoperit Smiley că poate să facă fiica lui la doar trei luni. Artistul şi-a dat seama imediat de potenţialul ei. Ce decizie a luat

Micuța Josephine și-a uimit deja părinții. Ce a descoperit Smiley că poate să facă fiica lui la doar trei luni. Artistul şi-a dat seama imediat de potenţialul ei. Ce decizie a luat.

Ce a descoperit Smiley că poate să facă fiica lui la doar trei luni

Pe micuța Josephine o așteaptă un viitor strălucit. La nici trei luni de când au devenit părinți, Smiley și Gina Pistol au planuri mari pentru ea. Artistul și-a dat seama imediat de potențialul copilei.

Ce a descoperit Smiley că poate să facă fiica lui, la doar trei luni? Ei bine, se pare că fetița și-a moștenit tatăl, când vine vorba despre urechea muzicală. Tocmai de aceea, prezentatorul Românii au talent se gândește să lanseze o piesă cu ea, dar și cu mămica Gina Pistol. Ideea i-a venit în timp ce o asculta pe Josephine gângurind.

„Mă gândesc să fac o piesă cu ea. Eu am auzit-o gângurind şi mi se pare că are o voce extrem de muzicală. Are trei luni şi mi se pare că, chiar şi atunci când plânge, sună muzical. Poate sunt eu prea nebun după ea…”, a spus Smiley pentru Click!.

În plus, Smiley a dezvăluit că și Gina Pistol are voce și că vedeta Antena 1 a luat chiar și lecții de canto. Așadar, doar piesa potrivită le mai lipsește!

„Da, aşa e, Gina a făcut şi ea canto o vreme, putem să facem asta. De scos oricum o să scot multă muzică”, a adăugat juratul Românii au talent.

Ce a descoperit Smiley că poate să facă fiica lui la doar trei luni
Prima imagine cu fetița Ginei Pistol și a lui Smiley

Cine vor fi, de fapt, nașii de botez ai copilei

Prinsă în febra pregătirilor pentru primul mare eveniment din viața fiicei sale, Gina Pistol a aceeptat să dea câteva detalii despre botezul lui Josephine. Lista invitaților este deja stabilită, iar doar câteva persoane au fost alese să le fie alături în momentul în care o vor creștina pe fiica lor.

„O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la ”Asia Express”, sunt plecați la filmări. De asemenea, nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată”, a spus Gina Pistol pentru Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...