Obiectul cu care Smiley a dormit în pat în această săptămână. Gina Pistol nu s-a supărat deloc, toată lumea a aflat

Iancu Andreea, Alexandru Teodorescu 28.05.2021, 16:49
Obiectul cu care Smiley a dormit în pat în această săptămână. Gina Pistol nu s-a supărat deloc, toată lumea a aflat

De când a devenit tătic, Smiley reușește uneori cu greu să se odihnească noaptea. Artistul recunoaște că fiica sa și a Ginei Pistol are nevoie de întreaga atenție a celor doi părinți, care încearcă să se descurce fără ajutor în creșterea copilei. Totuși, proiectele lui Smiley nu pot fi neglijate, artistul fiind coprezentatorul Românii au talent, show ce va avea finala astăzi. Pentru că se pregătește intens pentru o seară plină de emoție și momente inedite, obiectul cu care Smiley a dormit în pat în această săptămână l-a ajutat pe artist să se odihnească.

Care este obiectul cu care Smiley a dormit în pat în această săptămână. Pavel Bartoș l-a dat de gol

Viața de părinte este una solicitantă, mai ales atunci când te afli la primul copil. Totuși, Smiley și Gina Pistol se străduiesc să facă față noii provocări și se bucură de fiecare experiență cu micuța lor, Josephine Ana Maria. În timp ce Gina este dedicată trup și suflet vieții de familie, renunțând pentru o perioadă la apariții, Smiley este nevoit să își urmeze proiectele. Și pentru că ultima ediție a sezonului 11 din cadrul show-ului Românii au talent își află marele câștigător în această seară, artistul a recurs la un tratament special. Pavel Bartoș l-a dat de gol pe colegul său, dezvăluind care este obiectul cu care Smiley a dormit în pat în această săptămână.

Acesta e trofeul Românii au talent. Smiley a dormit cu el în pat noaptea trecută, așa cum fac sportivii după ce îl câștigă. Va fi o finală incredibilă, de-abia așteptăm. Avem emoții ca niciodată. Le mulțumim tuturor concurenților și telespectatorilor, a fost un sezon de vis. Mai ales că a fost un sezon cu atât de multe noutăți, la care a trebuit să ne adaptăm, din cauza pandemiei. Acum e clar că sezonul acesta va rămâne în istorie, a povestit Pavel Bartoș „La Măruță”.

Care este obiectul cu care Smiley a dormit în pat în această săptămână
Trofeul Românii au talent

Smiley recunoaște că nopțile nedormite îi dau bătăi de cap. „Trebuie să beau mai multe cafele”

Noua postură îi solicită pe proaspeții părinți, astfel că viețile celor doi s-au schimbat radical. Smiley a recunoscut faptul că se confruntă cu dificultăți în privința somnului, de vreme ce micuța are unele treziri nocturne sau adoarme mai greu și el trebuie să rămână treaz după 12 noaptea. În plus, orele de odihnă i s-au modificat artistului, care mărturisește că nu era nici în trecut o persoană matinală, preferând să se trezească în jurul orelor 9-10.

Sunt implicat la tot. Atât cât pot, dar nu îmi depășesc atribuțiile. Pot să îi schimb scutecul, să o scot, băița o facem împreună. Sunt ajutor de mamă. (…) Fac exact ce simt și îmi place foarte mult. De fiecare dată când plec de acasă mi se face dor. Noroc că mă ține Gina la curent cu tot ce se întâmplă. Vă spun sincer, când ea e trează și se uită la tine cu zâmbetul fără dinți, simți că nu se poate întâmpla nimic nasol. Pleci cu putere, nu te mai afectează nimic cum te afecta înainte să ai un copil. (…) Am telefonul plin de poze. Încercăm să surprindem cât mai multe lucruri. Nu sunt obsedat de treaba asta, dar cum prindem ceva încercăm să filmăm. Nu mi se pare dificil, e mai greu să stau treaz după 12 noaptea. Am dificultăți la Românii au talent, trebuie să beau mai multe cafele. Nu eram matinal înainte, mă trezeam la 9-10, a povestit Smiley la „Vorbește lumea”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...