Cazul Caracal | Noi detalii despre profilul lui Gheorghe Dincă: „Este mai șmecher decât toată lumea”

Alexandru Ioanid 12.09.2019, 18:09
Cazul Caracal | Noi detalii despre profilul lui Gheorghe Dincă: „Este mai șmecher decât toată lumea”

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor ce ar fi fost comise la Caracal, este audiat aproape zilnic de anchetatori. Odată cu aceste audieri, ies la iveală noi detalii din profilul lui psihologic.

Ancheta în cazul Caracal înaintează extrem de lent, iar procurorii DIICOT audiază aproape zilnic diverse persoane care ar putea desluși misterul de la Caracal. Gheorghe Dincă, principalul suspect în acest caz, a recunoscut că le-a răpit și ucis pe cele două adolescente: Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Numai că dovezile adunate din teren nu probează în totalitate cele spuse de bărbatul în vârstă de 66 de ani. El e audiat de mai multe zile, fiind chemat în fața anchetatorilor de fiecare dată când aceeași vor să investigheze o nouă pistă.

La audieri participă, de regulă, și avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop. Cel care mai oferă presei detalii din ceea ce se întâmplă în spatele ușilor închise.

Ce spune avocatul Tonel Pop despre profilul lui Gheorghe Dincă

Cum decurge, de fapt, anchetarea lui Gheorghe Dincă: „Nu a indicat el locul unde să fie săpat”
Avocatul Tonel Pop, apărătorul familiei Luizei Melencu

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a stat de vorbă cu jurnaliștii și după audierea de joi. El susține că Gheorghe Dincă reușește să se joace cu nervii tuturor celor din jur și face tot posibilul pentru a îngreuna ancheta procurilor.

„Ancheta este într-un oarecare impas, la acest moment până și procurorii care au fost foarte cumsecade cu el sunt dezamăgiți. Dincă a ajuns să fie psihologul psihologului. Cred că și noi avem nevoie de psiholog la câte ne face Dincă. Dincă își bate joc de toți și arată că este mai șmecher decât toată lumea, mai ales de procurorii care au permis orice în schimbul recunoașterii crimelor”
Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu

Zilele trecute, avocatul familiei adolescentei dispărute din luna aprilie susținea că și avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă are obiceiul să întrerupă interogatoriul.

„Din cauza unui incident major, s-a întrerupt interogatoriul lui Dincă. (…) avocatul din oficiu a părăsit de mai multe ori şi mai multe minute camera de anchetă, fără să anunţe unde se duce şi ce face, creând vicii de procedură şi lăsând inculpatul neasistat.  A trebuit să se intrerupă ancheta, să verifice procurorul de câte ori a plecat, câte minute l-a lăsat fără asistenţă juridică obligatorie”
Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu

Urmăriți Impact.ro și pe