Andreea Esca și-a înscenat infectarea cu Coronavirus? Dan Bittman aruncă bomba

Cristian Cojocaru 12.11.2020, 16:23
Andreea Esca și-a înscenat infectarea cu Coronavirus? Dan Bittman aruncă bomba

Dan Bittman aruncă bomba spunând că Andreea Esca și-a înscenat infectarea cu Coronavirus. Acesta nu este singurul convins de această ipoteză. O parte dintre români sunt convinși de același lucru de care este convins și solistul trupei Holograf.

Bittman declară că Esca și-a înscenat infectarea cu Coronavirus

Așa cum ne-am obișnuit, când o persoană publică încetează să mai apară în presă, produce un scandal. Iată că de această dată, Dan Bittman apare cu o acuză la adresa Andreei Esca. Acesta susține că Andreea Esca nu a suferit într-adevar de Covid-19, ba  mai mult, că și-a înscenat infectarea cu Coronavirus. Nu numai Dana Budeanu și Dan Bittman sunt de această părere, ci și mulți alți români.

Același Dan Bittman declara în urmă cu câteva săptămâni că gravitatea nu este una mare și că măsurile luate de către autorități sunt exagerate. O fi din cauza faptului că autoritățile au interzis artiștii pe această perioadă sau că într-adevăr aceasta este convingerea domniei sale? Răspunsul adevărat doar el îl știe. Solistul se îndoiește temeinic că atât prietena lui, ca și multe alte vedete, ar fi avut cu adevărat această afecțiune.

Deși acesta a văzut oameni care și-au revenit cu greu din asta, în continuare altele sunt convingerile sale.

 „Nu am primit nici un leu și n-o să primesc niciodată nici un leu. Mă caută o grămadă de lume să-mi propună tot felul de acțiuni în comun, să mă alătur lor și așa mai departe”, a spus Dan Bittman.

Artistul mai afirmă că nu dorește să facă politică, chiar dacă sună cumva a politică mascată. Dorința acestuia este ca a săi copii, precum și generațiile viitoare să aibă puterea de a vorbi liber.

Andreea Esca și-a înscenat infectarea cu Coronavirus
Andreea Esca și-a înscenat infectarea cu Coronavirus

Conspirația din spate

Părerea lui Dan Bittman, afișează că trusturile de presă, caută nod în papură. Acestea au încercat să ”găsească” peste tot oameni infectați, indiferent că vorbim despre presă, artiști sau lumea sportului.

”S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților… Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem”, relata Dan Bittman la o emisiune online moderată de Mădălin Ionescu, potrivit playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe