Apariție inedită a Oanei Roman la ziua fiicei sale. Ce a purtat vedeta. Foto

Redacția IMPACT 24.02.2020, 11:20
Apariție inedită a Oanei Roman la ziua fiicei sale. Ce a purtat vedeta. Foto

Oana Roman a afișat o mină foarte fericită, la aniversarea fiicei sale, Isabela. Odată cu împlinirea vârstei de șase ani, micuța a fost sărbătorită pe cinste, iar mama ei i-a organizat o petrecere deosebită. Totodată, a reprezentat un bun prilej pentru vedetă să le arate tuturor că ea și Marius Elisei s-au reconciliat, dar și că scandalurile din ultimele luni au fost uitate.

Apariție inedită a Oanei Roman la ziua fiicei sale

Oana Roman i-a oferit surprize pe cinste fiicei sale, la aniversarea de 6 anișori. Micuța a strălucit într-o rochie albă, petrecând momente magice alături de invitații ei. Vedeta nu s-a lăsat mai prejos, pentru că le-a arătat tuturor cât de mult s-a tonifiat. Partenera lui Marius Elisei a purtat o rochie de culoare roșie, cu inserții pe negru, cu buline albe.

„La ora 10:50, acum 6 ani se năștea Isabela. La mulți ani, copil minunat! Ești soare, ești lumină, ești Rai și Paradis. Ești bucurie, înțelepciune, frumusețe, bunătate și seninătate! Ești tot! Sa fii sănătoasă și fericită și să ai noroc. Să rămâi dreaptă, bună, generoasă și demnă! Cel mai mare privilegiu al existenței mele este acela că îți sunt mamă!”, a fost mesajul emoționant transmis de Oana Roman, pe rețelele sociale.

Ce a purtat vedeta

Apariție inedită a Oanei Roman la ziua fiicei sale. Ce a purtat vedeta. Foto
Oana Roman și-a sărbătorit fiica într-un cadru de poveste

Șatena în vârstă de 43 de ani a recunoscut însă că a suferit o lovitură nouă, odată cu aniversarea fiicei sale. A fost vorba despre un gest venit chiar din partea familiei sale. Este cunoscut că vedeta are o relație complicată, pe alocuri chiar tensionată cu cei apropiați. Oana Roman a recunoscut de curând că nu a primit nicio urare din partea surorii sale, Catinca Roman, cu ocazia zilei de naștere a Isabelei. Este mai puțin cunoscut că cele două surori au tați diferiți.

”Mama (n.r.: Mioara Roman) a lipsit anul acesta de la petrecerea Izei pentru că sunt prea mulți copii, nu mai are răbdare să stea să dea interviuri. Tata însă mi-a dat un mesaj de felicitare pentru Iza, atât. Sora mea, Catinca, însă nimic, nici un telefon”, a recunoscut Oana Roman, potrivit click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe