Câţi bani cere Ştefan Bănică Jr pentru un eveniment privat. Mai rar auzi de asemenea sume

Iancu Andreea 08.02.2022, 08:25
Câţi bani cere Ştefan Bănică Jr pentru un eveniment privat. Mai rar auzi de asemenea sume

Ștefan Bănică Jr. poate fi considerat un artist complet. Devenit celebru pe linie paternă, datorită talentului transmis din tată în fiu, juratul de la X Factor este un actor, cântăreț și om de televiziune care trăiește succesul discret, însă își evaluează munca la standarde înalte. Pentru un eveniment privat, Ștefan Bănică Jr. și echipa din spatele său cer o sumă impresionantă. Vedeta de la Antena 1 are pretenții atunci când este solicitat.

Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru un eveniment privat cu Ștefan Bănică Jr.

Pandemia a rărit mult concertele artiștilor, astfel că mulți dintre ei au fost nevoiți să se reorienteze. Cu toate acestea, numele grele din lumea artistică s-au păstrat la fel de sus când vine vorba despre sumele încasate. Printre aceștia se numără Ștefan Bănică Jr., dar și alte celebrități cu greutate, precum Delia sau Loredana, pentru care e nevoie să scoți bani frumoși din buzunar pentru un eveniment privat.

Juratul X Factor face furori când vine vorba despre aparițiile sale în spectacole. Ștefan Bănică Jr. este un profesionist și împreună cu trupa sa face show la evenimentele unde este invitat să cânte. Pentru asta, artistul percepe un tarif de 11.000 de euro, potrivit playtech.ro. Pe de altă parte, dincolo de sumele încasate pentru reprezentație în sine, Bănică Jr. și echipa sa solicită condiții de cazare la hoteluri de patru stele pentru el și alte 20 de persoane.

Cât câștigă de pe urma concertelor de la Sala Palatului

Totodată, pentru concertele susținute în afara Bucureștiului, Ștefan Bănică Jr. cere 1,5 euro pe kilometru, pentru transport, la pachet cu 10 camere duble și un apartament, la hoteluri cu condiții de 4 stele. La acestea se adaugă și  masă pentru 21 de persoane.

Deși și-a obișnuit publicul cu celebrele concerte de Crăciun, de la Sala Palatului, de la debutul pandemiei și până anul acesta, Ștefan Bănică Jr. nu a mai putut performa. Astfel, el a ratat aparițiile care îl îmbogățeau în doar câteva zile cu mai bine de 25.000 de euro. Totuși, artistul s-a organizat și a pregătit fanilor varianta televizată a spectacolului susținut de el în preajma sărbătorilor de iarnă.

Câți bani costă un eveniment privat cu Ștefan Bănică Jr.
Ce onorariu percep jurații X Factor pentru concerte

Jurații X Factor, plătiți cu bani grei. Cât costă un concert privat Delia sau Loredana

Unele dintre cele mai importante nume din lumea muzicală românească se regăsesc la masa juriului de la X Factor, unul dintre show-urile de talente din televiziunea autohtonă. Ștefan Bănică Jr., Loredana, Delia și Florin Ristei sunt printre cei mai buni artiști de la noi și se bucură de o carieră impresionantă în muzică. De aceea, tarifele pe care le percep pentru o apariție privată sunt și ele pe măsura talentului și muncii depuse.

Dacă intenționezi să îi chemi pe Delia Matache, Loredana Groza sau pe Florin Ristei la un eveniment privat, trebuie să știi că cei trei au prețuri piperate. Dintre toți, Delia este artista cu cel mai ridicat onorariu. Vedeta are însă o paletă largă de oferte, după buget. Acesta variază între 15.000 de euro și 29.000 de euro. Totuși, Delia obișnuiește să selecteze cu atenție concertele, preferând spectacolele mai bine plătite în detrimentul celor mici. Potrivit sursei citate, pentru un spectacol susținut în cluburi, aer liber, în mall-uri sau la petrecerile corporatiste, Delia percepe între 15.000 și 19.000 de euro, plus TVA.

Loredana Groza și Florin Ristei, cei mai ieftini dintre jurații X Factor

Loredana Groza este și ea un nume important din showbizul autohton, având un tarif impresionant, de asemenea, Jurata X Factor solicită pentru prezența la evenimente precum petrecerile corporatiste, concerte la mall sau în aer liber suma de 15.000 de euro, cu TVA. Pe de altă parte, la nunți și botezuri, vedeta are o reducere de 4.000 de euro, ajungând la un tarif de 11.000 de euro, plus TVA.

Florin Ristei, care a devenit popular, la numai 13 ani, datorită piesei „Dana” este și câștigătorul show-ului X Factor. Notorietatea căpătată în ultimii ani, prin implicarea în proiecte de televiziune de anvergură, a dus la creșterea pretențiilor trupei Fristei în care solistul activează. Totuși, artistul rămâne cel mai accesibil dintre jurați. El cere 1.800 de euro pentru o apariție de 60 de minute. De asemenea, concertele de la Balul Bobocilor ajung la 2.200 de euro, iar petrecerile corporatiste se ridică la 4.000 – 5.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...