Ștefan Bănică Jr., despre concertele de Crăciun. Fanii artistului trebuie să ştie noutatea

Andreea Bisinicu, Coteț Alexandru 20.06.2021, 18:30
Ștefan Bănică Jr., despre concertele de Crăciun. Fanii artistului trebuie să ştie noutatea

Ștefan Bănică nu mai are nevoie de nicio introducere. Juratul de la Next Star este un adevărat rockstar și unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală românească. Cântărețul a reușit să cucerească inimile a milioane de fani de-a lungul a mai bine de trei decenii de carieră, iar concertele sale de Crăciun sunt o tradiție de neratat în România.

Ștefan Bănică Jr., despre concertele de Crăciun

Pentru că și-a obișnuit fanii să scoată la vânzare biletele pentru concertele sale de Crăciun de la Sala Palatului încă din luna iunie, iată că anul acesta admiratorii artistului au avut parte de o mare dezamăgire, când au văzut că anunțul nu a mai fost postat.

Potrivit celor de la playtech.ro, Ștefan Bănică nu se grăbește să închirieze Sala Palatului în acest an, de teamă să nu revină restricțiile din pandemie, odată cu avertismentul valului 4 de infectări. Dacă în alți ani, Capitala era împânzită cu afișe care promovau concertele sale de Crăciun, iată că anul acesta situația este diferită.

„Când va fi ceva cât de cât clar, Ștefan va anunța spectacolele, vedem cum evoluează situația. E în așteptare, momentan se concentrează pe emisiunea X Factor de la Antena 1, unde este jurat. Nu vrea să se hazardeze cu spectacolele de Crăciun. Noi deschidem casa de bilete după 15 iulie, au fost confirmate câteva concerte ale unor artiști precum Fuego, sunt anunțate pe site-ul nostru.

La Ștefan Bănică Jr încă nu s-a planificat, nu este o dată sigură stabilită. Ne trebuie timp, vom vedea, fanii lui trebuie să mai aibă răbdare, toți ne întreabă ce se întâmplă cu spectacolele lui de Crăciun”, ne-au mărturisit sursele, în exclusivitate pentru Impact.ro.”, au declarat surse din anturajul artistului, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.

Stefan Banica Jr., primele imagini alaturi de fiul lui si al Laviniei Pirva, Alexandru
Stefan Banica Jr., primele imagini alaturi de fiul lui si al Laviniei Pirva, Alexandru

În 2020, Ștefan Bănică a realizat o mică emisiune de Crăciun pentru fanii săi

Pentru a nu strica tradiția colindelor de Crăciun, Ștefan Bănică a pus la cale o mini emisiune anul trecut, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Artistul a cântat, din intimitatea căminului său, alături de soția lui Lavinia, prietena Emilia Popescu și fiul său Radu Ștefan pentru toți cei care au dus dorul unui concert de la Sala Palatului.

„Emisiunea a fost realizată în regim de film, într-un decor superb și mă bucur să apar alături de oameni dragi pe care îi iubesc: prieteni de suflet, dar și o parte din familia mea, care are legătură cu zona artistică. O să cânt pentru prima oară alături de soția mea, Lavinia, și o să joc împreună cu băiatul meu, Radu Ștefan.

Și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu publicul meu. Sper că v-am făcut curioși și vreau să vă aduc în case, prin acest show, magia Crăciunului. Vă urez, în primul rând, să fiți sănătoși, să aveți sărbători fericite și să ne revedem într-un an nou mai bun!”, spunea Ștefan Bănică, înainte de difuzarea producției tv.