Câți bani câștiga Emily Burghelea la Acces Direct. Mulți au rămas surprinși când au aflat ce salariu avea fosta asistentă a Antenei 1

Iancu Andreea 20.06.2020, 16:12

Mulți au impresia că lumina reflectoarelor înseamnă și venituri uriașe. Totuși, există și posturi mai slab plătite, în ciuda apariției pe micile ecrane. Emily Burghelea, tânăra care până nu demult ocupa postul de asistentă TV la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, este o dovadă vie. În ciuda notorietății sale, Emily nu avea un salariu generos, așa cum s-ar fi așteptat toată lumea.

Emily Burghelea, bună de plată din pricina clauzelor din contract

A ales să demisioneze în direct, după ce a fost martora unor agresiuni între Viorel și Vulpița. Emily Burghelea a argumentat astfel decizia de a părăsi emisiunea, acuzând staff-ul de la Acces Direct că închide ochii cu privire la bătăile la care e supusă Veronica Stegaru.

Cu toate acestea, atacurile dure s-au ținut și de o parte și de alta a baricadei. Emily însă, nu vrea să renunțe. Tânăra a început să povestească cum au decurs evenimentele pe contul său de Instagram și pe canalul de Youtube.

Astfel, fosta asistentă ar putea ajunge bună de plată în urma scandalului iscat. Potrivit contractului pe care l-a semnat la angajare, există clauze de confidențialitate. Acestea reprezintă o valoare uriașă raportată la salariul mic pe care îl încasa tânăra. În ciuda acestei situații, Emily este dispusă să meargă mai departe cu dezvăluirile.

Am văzut că toată lumea vorbește despre faptul că sunt așa zis bună de plată, o să vorbesc despre chestia asta și o să vă dau toate detaliile în foarte scurt timp. Dacă cei care spun adevărul trebuie să plătească, eu o să plătesc, a explicat Emily Burghelea într-un story pe contul ei de Instagram.

Fosta asistentă TV și-a dat demisia în direct Foto - viva.ro
Fosta asistentă TV și-a dat demisia în direct
Foto – viva.ro

Ce salariu câștiga Emily la Acces Direct

În comparație cu alte vedete din televiziune, Emily Burghelea nu câștiga o sumă importantă. Aceasta se poate număra printre cele mai prost plătite apariții TV. Conform unor surse de la Antena 1, fosta asistentă era plătită cu un salariu de aproximativ 3000 de lei pe lună.

Salariul este, așadar, unul mai mult simbolic. Cu toate acestea, asistenta Mirelei Vaida venea cu plăcere la serivicu, considerând apariția sa ca o rampă de lansare.

Emily nu făcea pe asistenta pentru bani. Acest aspect era prea puțin important pentru ea. I s-a spus de la început că postul de asistentă este o pistă de lansare pentru ea în lumea televiziunii, un domeniu la care Emily a visat toată viața. Din câte știu eu, Emily nu depinde de acești bani, ea a fost mereu susținută de părinți, a declarat un fost coleg al asistentei, conform wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...