Dezvăluirea pe care a făcut-o Emily Burghelea, înainte să-și dea demisia de la Acces Direct. Ce s-a aflat despre Vulpița

Redacția IMPACT 16.06.2020, 08:05

Situație extrem de tensionată în studioul emisiunii Acces Direct ieri, când asistenta prezentatoarei Mirela Vaida, Emily Burghelea, și-a prezentat demisia, în semn de dezacord cu ceea ce se întâmplă, de fapt, în viața Veronicăi.

Emily Burghelea a izbucnit în direct

După cum a mărturisit Emily, Veronica a venit la ea înaintea emisiunii și i-a spus, plângând, că Viorel o bate rău. I-a arătat mâinile pline de vânătăi. Revoltată, Emily și-a dat demisia în direct, spunând că staff-ul emisiunii ignoră cu bună-știință tragedia din viața Veronicăi, doar ca s-o exploateze la maximum pe cea care-i aduce postului din Băneasa cea mai mare audiență.

„Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot…Chiar nu pot, Mirela, pentru că știu cum e cu chestia. Îmi este foarte milă de ea, vreau să o iau la mine acasă, să stea la mine”, a spus Emily la finalul emisiunii.

&;

A demascat tot

Asistenta a spus că-și asumă gestul și că are dovezi solide pentru faptul că Veronica e agresată de soțul ei. Mai mult, ea a postat în mediul online un videoclip în care spune că are dovezi palpabile pentru ceea ce spune.

„Asta e problema lui. El nu a putut, nu a putut, a putut Veronica să vină la mine… Veronica… mi-a spus clar cu subiect și predicat că este….bătută, îmi pare rău… că este agresată de Viorel, mi-a arătat urmele.Am încercat să semnalez chestia asta, toată lumea s-a făcut că plouă. Nu înțeleg, nu înțeleg de ce?Ei spun că nu ar fi așa, dar n-ai cum să arăți vânăt și să ai ditamai vânătaia pe mână fără să te fi bătut cineva”, a spus Emily Burghelea în videoclipul publicat în mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe