Cu ce se ocupa și cum arăta Emily Burghelea, înainte să ajungă asistentă la Acces Direct. Puțini își mai amintesc asta despre ea

Iancu Andreea 16.06.2020, 13:07

Un scandal uriaș a acaparat platoul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, după ce luni, Emily Burghelea și-a dat demisia în direct. Fosta asistentă TV a făcut o serie de mărturisiri neașteptate, care au dus la părăsirea show-ului. Cu toate acestea, puțin cunosc evoluția tinerei Emily în televiziune. Cu ce se ocupa și cum arăta Emily Burghelea în trecut?

De la model la asistentă TV

Este o tânără de 21 de ani, care s-a făcut remarcată după participarea la emisiunea Bravo, ai stil!, de la Kanal D. Cu toate acestea, fosta asistentă TV a trecut prin mai multe experiențe de televiziune și nu numai. Astfel, ea a făcut parte în 2018 din Școala de Ucenice a matinalului Răzvan și Dani, de la Antena 1. Cu toate acestea, Emily nu a reușit să obțină un post de asistentă.

Pe de altă parte, Emily este pasionată de vestimentație, reușind chiar să lanseze o colecție care îi poartă numele. De asemenea, tânăra este extrem de activă în mediul online, unde a adunat mai bine de 200.000 de urmăritori.

Cu toate acestea, Emily a activat și în zona modelling-ului. Ea a urcat pe numeroase podiumuri de modă, unde a prezentat diferite colecții sau chiar a apărut în unele videoclipuri muzicale. Totuși, tânăra a ajuns să lucreze ca asistentă TV în cadrul emisiunii de la Antena 1, Acces Direct, de unde a demisionat în urmă cu o zi, în direct.

Emily Burghelea a spus lucrurilor pe nume

Fosta asistentă TV a fost implicată într-un scandal în cadrul emisiunii Acces Direct. Emily a mărturisit în direct că nu mai poate păstra tăcerea în privința relației pe care o are Viorel cu Veronica (Vulpița). Ea a găzduit-o pe Veronica Stegaru la ea acasă și a descoperit de nenumărate ori vânătăi pe corpul femeii. Astfel, tânăra a explicat că nu mai poate ascunde adevărul, într-un clip postat pe canalul său de Youtube.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...