Emily Burghelea ar putea să muncească toată viața pentru Acces Direct. De ce ar fi obligată să plătească 300.000 de euro

Iancu Andreea 18.06.2020, 11:52

Fosta asistentă TV a iscat un scandal uriaș în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1. Aceasta a demisionat în direct pentru că se săturase să ascundă violențele la care este supusă Vulpița, din partea lui Viorel. Cu toate acestea, Emily Burghelea ar putea fi nevoită să plătească o sumă uriașă din pricina informațiilor pe care le-a divulgat.

Dată în judecată după demisie?

Potrivit wowbiz.ro, Emily ar urma să treacă printr-un proces în fața instanței de judecată. Foștii șefi ai asistentei TV consideră că le-a fost prejudiciată imaginea din pricina scandalului. Astfel, conform contractului semnat de Emily cu Antena 1, sunt prevăzute sume uriașe de bani în cazul în care se aduc prejudicii imaginii postului TV.

Emily Burghelea va fi dată în judecată după demisia de la Acces Direct. Toți cei de acolo sunt supărați că a făcut dezvăluiri incredibile despre situația Vulpiței. Despre faptul că, în spatele camerelor, Vulpița era bătută și că nimeni nu spunea nimic. Iar faptul că Emily a spus, în direct ce se petrece, că a făcut acele vloguri în care a dezvăluit, cu lux de amănunte, ce se petrece între Vulpița și Viorel, cum Vulpița este agresată, după ce a demontat acuzațiile care i-au fost aduse susținând că foștii ei colegi mint, i-a iritat la maximum pe șefi. Vor să o dea în judecată, iar prin contract, fiind vedetă, poate să ajungă să plătească daune între 50.000 și 300.000 de euro, a dezvăluit sursa celor de la wowbiz.ro.

Pe de altă parte, în demisia pe care a făcut-o publică pe conturile sale de socializare, Emily pare a avea o justificare viabilă în caz de proces.

Emily Burghelea a scris în demisie că nu poate ascunde lucruri care țin de legislația penală. Adică fix de bătăile de care vorbea în cazul Vulpiței. Iar o asemenea situație justifică, cu un avocat bun, ideea de a atrage atenția, a declarat aceeași sursă.

Fosta asistentă TV trece prin clipe grele din pricina scandalului iscat la Acces Direct
Fosta asistentă TV trece prin clipe grele din pricina scandalului iscat la Acces Direct

Emily Burghelea, amenințată cu moartea

Iar procesul nu este singura acțiune de care trebuie să se teamă asistenta TV. Emily mărturisește că a primit telefoane și a fost amenințată că va fi îngropată de vie. Aceasta a explicat totul pe conturile ei de socializare.

Eu am primit telefoane de la un număr ascuns, am răspuns și cineva mi-a spus că voi fi îngropată de vie… Am știut de la început cu cine mă pun, că sunt experți în manipulare, dar manipularea de astăzi a fost una ieftină”, a declarat, pe conturile sale de socializare, Emily Burghelea.

Cu toate acestea, Emily a avut curajul să spună lucrurilor pe nume. Motivul pentru care Burghelea și-a dat demisia de la Antena 1 a fost explicat chiar de către ea, în detaliu.

Astăzi s-a depășit limita. Am fost pusă să ascund lucruri care sunt mult sub demnitatea unei femei, nu contează că e Vulpița, că e X-uleasca, că sunt eu, că e orice altă femeie. ESTE MULT SUB DEMNITATEA ORICĂREI FEMEI, iar eu nu am putut să rămân nepăsătoare.

De asemenea, Emily a mărturisit că nu își dorește să prejudicieze imaginea foștilor săi colegi, dar era nevoie să spună adevărul.

Eu chiar vreau ca voi să înțelegeți că nu am făcut asta ca să pătez imaginea oamenilor care lucrează acolo, cu care m-am și înțeles foarte bine. Am avut o relație super sudată până astăzi când m-au pus să face ceva ce nu am vrut să fac, a declarat Emily Burghelea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...