Câţi bani câştiga Elena Lasconi când lucra la Pro TV. Suma întrece orice imaginaţie

Badea Violeta, Mihai Ianoși 10.09.2021, 18:55
Câţi bani câştiga Elena Lasconi când lucra la Pro TV. Suma întrece orice imaginaţie

Elena Lasconi a renunțat la televiziune după 25 de ani de activitate pentru a intra în politică. Fosta vedetă Pro TV nu regretă deloc decizia, deoarece și-a îndeplinit visul de a deveni primăriță în Câmpulung Muscel. S-a aflat și câți bani câștiga lunar la postul de televiziune.

Ce salariu avea Elena Lasconi la Pro TV

Elena Lasconi, în vârstă de 41 de ani, a făcut numeroase reportaje, a fost implicată în foarte multe proiecte, a reușit să câştige MasterChef, în anul 2013, dar a renunțat la tot pentru a intra în politică. Fosta vedetă de la Pro TV a lăsat în urmă cei 25 de ani de activitate jurnalistică și a devenit primar la Câmpulung Muscel.

După ce a anunțat că va părăsi postul de televiziune, mulți s-au grăbit să speculeze că aceasta nu s-ar fi înțeles la bani cu patronii de la Pro TV, dar Elena Lasconi a lămurit totul și a spus ce sumă câștiga la celebrul canal de televiziune.

Mai mult decât atât, actualul primar de la Câmpulung Muscel a dezvăluit și ce salariu primește acum. Fosta jurnalistă nu s-a ferit să spună că acum câștigă 9.000 de lei. Deși pentru mulți români pare o sumă uriașă, primarul a dezvăluit că la Pro TV reușea să câștige acești bani în mai puțin de o oră.

„E public. Vreo 9.000 și ceva de lei. Știi în cât timp făceam eu banii ăștia, când mă duceam la PRO TV? În 45 de minute. Și nu mă înjura nimeni. Nu stăteam 14 ore pe zi ca acum.”, a spus Elena Lasconi, citată de playtech.ro.

Ce salariu avea Elena Lasconi la Pro TV
Ce salariu avea Elena Lasconi la Pro TV

Elena Lasconi revine pe micul ecran

Recent, Elena Lasconi a renunțat că va lua parte la un nou proiect. Este vorba despre emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute” de la PRO TV. Rolul său va fi acela de a oficia căsătoriile din cadrul show-ului matrimonial. Primărița din Câmpulung Muscel a declarat că este entuziasmată de acest proiect.

„Mă bucur foarte mult că eu voi oficia aceste căsătorii. De-abia aștept să văd reacțiile lor. Pentru mine este o nebunie, dar normalitatea e plictisitoare. Poate să fie cu noroc. Oricum, căsătoria este o ruletă.

Că te cunoști de un an, o lună, zece ani, căsătoria este o călătorie lungă, cu bune și rele. M-aș bucura foarte mult să fie prieteni pe viață. Prietenia și simțul umorului cred că sunt foarte importante.”, a afirmat Elena Lasconi.

Colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...