Motivul pentru care Elena Lasconi a refuzat o donație. S-a dus direct în pădure. ”Nu era ca în poze”

Cristian Cojocaru 03.12.2020, 09:24
Motivul pentru care Elena Lasconi a refuzat o donație. S-a dus direct în pădure. ”Nu era ca în poze”

Elena Lasconi, primar al Câmpulung Muscel, a refuzat să primească în interesul comunității. Există un motiv pentru care primarul din Câmpulung a refuzat o donație. Aceasta s-a descurcat pe cont propriu, făcându-se sigură că este ceea ce trebuie.

Elena Lasconi a refuzat o donație

Potrivit paginii de Facebook unde a relatat cele întâmplate, primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a refuzat o donație pe baza unui motiv întemeiat. Așadar actualul primar al orașului a refuzat să primească un cadou pentru comunitate, bradul de Crăciun. Motivul invocat de aceasta a fost că bradul are crengile rupte, că e aproape chel, vina aparținând transportatorilor.

„Am primit donație un brad care arăta bine în poză însă în urma transportului și a manevrelor făcute în timpul montajului ne-am trezit cu un brad aproape chel”, a explicat pe Facebook, primarul Elena Lasconi.

Astfel, după ce bradul donat a fost refuzat de către primarul Câmpulung Muscel, aceasta a mers personal în pădure să găsească un brad pe placul ei și al cetățenilor. Aceasta le-a cerut celor care se ocupă de transport că dorește să îl aducă în aceeași stare în oraș, iar nu precum celălalt.

„Acum m-am întors din pădure și am identificat un brad și am primit asigurări că o să fie transportat corespunzător. În primăvară o să plantăm un brad superb pe care l-am identificat deja pentru a nu mai trece prin asemenea situații”, a mai spus primarul Elena Lasconi în postarea de pe Facebook, potrivit antena3.ro .

Elena Lasconi a refuzat o donație 
Elena Lasconi a refuzat o donație

Prima femeie primar a orașului Câmpulung Muscel

Candidată din partea USR-PLUS pentru funcția de primar, realizatoarea TV a câștigat alegerile în luna septembrie. După ce a aflat rezultatele alegerilor, aceasta a mers în piața principală și a sărbătorit cu simpatizanții săi. Elena Lasconi a scris istorie. Ea a devenit prima femeie primar al orașului Câmpulung Muscel.

”E foarte simplu de ce m-au ales oamenii. Au văzut că nu am discurs politic, că sunt un om autentic. Secretul e să iubești oamenii. Am intrat în politică că să o folosesc exact că pe un instrument pentru a ajuta oamenii și pentru a face lucruri bune în orașul pe care îl iubesc și îl simt acasă”, a declarat Elena Lasconi.

După ce timp de 30 de ani, cetățenii musceleni au votat PSD, de această dată votul lor a lăsat de înteles că doresc o schimbare. 70% dintre votanți au preferat-o pe Elena Lasconi și speră că aceasta le va putea reda frumusețea orașului și vor face Câmpulung Muscel, un oraș foarte apreciat.

Urmăriți Impact.ro și pe