Câți bani a plătit Simona Halep pe un apartament de lux, în București. Mulți români nici nu visează la așa ceva

Ana-Maria Tudor 15.05.2023, 13:04
Câți bani a plătit Simona Halep pe un apartament de lux, în București. Mulți români nici nu visează la așa ceva

Jucătoarea de tenis Simona Halep, în vârstă de 31 de ani, a luat decizia de a pune în vânzare vila din cartierul Primăverii în care a locuit alături de fostul său soț, Toni Iuruc, în vârstă de 43 de ani.

Halep s-a mutat în Rahmaninov Residence

Simona Halep, fostul lider al clasamentului WTA, a obținut suma de 5 milioane de euro + TVA în urma vânzării imobilului său de pe strada Herăstrău. Această decizie vine în contextul în care sportiva se află în continuare în suspendare provizorie după ce a fost testată pozitiv la Roxadustat. În prezent, Halep s-a mutat în nordul capitalei, la Rahmaninov Residence.

Când va reveni Simona Halep pe teren?

Tensimena a optat pentru un apartament de lux într-un imobil, achiziționat la un preț aproximativ de 1 milion de euro. Potrivit informațiilor de pe wowbiz.ro, clădirea dispune de grădini private, parcare subterană și numeroase alte facilități. Apartamentele disponibile variază între două și patru camere, iar prețurile diferă, locuințele cu trei camere fiind achiziționate începând de la prețul de 1 milion de euro.

Blocul a fost construit de trei investitori remarcabili: Gheorghe Stelian, cunoscut sub numele de Stelu ANRP, Dorin Mateiu, supranumit „regele mezelurilor” din Transilvania, și antrenorul Cosmin Olăroiu.

Simona Halep a vândut vila în care a locuit alături de fostul soț

Deși nu a mai avansat în clasamentul mondial WTA din toamna anului trecut, sportiva din Constanța continuă să ocupe prima poziție în topul jucătoarelor din România. În această perioadă, ea a ales să își aloce timpul liber pentru a rezolva câteva aspecte din viața personală. Printre acestea, Simona Halep a luat decizia de a pune în vânzare imobilul în care a locuit alături de fostul său soț, Toni Iuruc.

Simona Halep a finalizat tranzacția de vânzare a celei mai scumpe vile din cartierul Primăverii către Irina Guzu, fondatoarea grupului Duraziv, conform informațiilor furnizate de wowbiz.ro. Valoarea totală a tranzacției a fost de 5 milioane de euro, la care se adaugă și TVA.

Vila se află pe un teren cu o suprafață măsurată de 398 mp și are un regim de înălțime format din subsol, parter, etaj și mansardă, cu o suprafață construită la sol de 158 mp.

În prezent, Simona Halep ocupă locul 30 în clasamentul WTA. De-a lungul carierei sale impresionante, jucătoarea de tenis a obținut numeroase succese și a fost clasată în mod constant printre primele jucătoare din lume. Halep a câștigat până în prezent 22 de titluri de simplu în circuitul WTA, inclusiv două turnee de Grand Slam: Roland Garros în 2018 și Wimbledon în 2019, ea a fost, de asemenea, finalistă la Australian Open în 2018 și la US Open în 2014.

 

Urmăriți Impact.ro și pe