Câți bani a încasat războinicul Andrei Neagu pentru perioada petrecută la Survivor România. A fost eliminat după 5 săptămâni

Badea Violeta 09.02.2023, 12:55

Andrei Neagu a părăsit celebra emisiune Survivor România 2023 în ediția de miercuri seară, de pe data de 8 februarie. Tânărul actor a luptat pentru marele premiu, însă a reușit să reziste doar cinci săptămâni în competiția din Republica Dominicană. Câți bani a reușit să încaseze Războinicul pentru aparițiile în show-ul de la Pro TV? Iată răspunsul în rândurile ce urmează!

Andrei Neagu, suma pe care a câștigat-o la Survivor România 2023. Câți bani a încasat fostul concurent

Miercuri, pe data de 8 februarie, Andrei Neagu, în vârstă de 26 de ani, a fost eliminat de la Survivor România 2023, după ce a primit cele mai puține voturi din partea publicului. Concurentul din echipa Războinicilor a fost nominalizat de Andrei Crișan în cadrul consiliului de nominalizare de marți, 7 februarie.

Andrei Neagu a intrat la votul publicului alături de alți doi Războinici: Codruța Began și Alexandra Ciomag. De asemenea, patru Faimoși au fost în pericol de eliminare. Este vorba despre Bianca Patrichi, Remus Boroiu, Carmen Grebenișan și Kamara. În cele din urmă, însă, publicul suveran a decis că cel care trebuie să părăsească show-ul este Andrei Neagu, din tribul Războinicilor.

Totuși, actorul nu a plecat acasă cu mâna goală, câștigând bani frumoși în urma celor cinci săptămâni petrecute în jungla dominicană. Mai exact, acesta s-a ales cu o sumă cuprinsă între 5.000 și 7.500 euro. Conform celor de la Cancan, fiecare Războinic e plătit cu 1.000 – 1.500 euro pentru fiecare săptămâna petrecută în competiție.

Citește și Clipe de tandrețe între doi concurenți de la Survivor România. Au trecut direct la atingeri în miez de noapte!

Cu ce suma s-a ales Andrei Neagu dupa Survivor Romania 2023
Cu ce suma s-a ales Andrei Neagu dupa Survivor Romania 2023

„Nu vreau tristețe pe fața nimănui”

După ce Daniel Pavel a anunțat că Andrei Neagu părăsește competiția, concurentul, vizibil emoționat, a rostit câteva vorbe: „Nu vreau tristețe pe fața nimănui, mai ales a familiei de aici, nu vreau tristețe nici pe fața nimănui din familia de acasă.

Voi sunteți oameni frumoși, de la care am avut de învățat atât de la voi, Faimoșii, cât și de la voi, Războinicii, în fiecare zi. Mai ales că împreună cu voi am stat cel mai mult timp în ultima lună și puțin.

E un moment pe care, deși l-am amânat, de două ori și jumătate aș zice, nu l-am mai putut amâna. Mă bucur foarte tare că planurile noastre de Survivor nu se termină doar în acest spectacol, în acest show, pentru că este al naibii de greu, fie că ești bărbat, fie că ești femeie. Ne-am dat seama că aici putem să conviețuim niște suflete așa de diferite”, a spus fostul Războinic.

Citește și Concurentul care a părăsit Survivor România în această seară. Surpriza venită din Dominicană!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...