Concurentul care a părăsit Survivor România în această seară. Surpriza venită din Dominicană

Beatrice Dumitru 08.02.2023, 23:25
Concurentul care a părăsit Survivor România în această seară. Surpriza venită din Dominicană

S-au schimbat regulile la Survivor România 2023 și Faimoșii și Războinicii participă la două jocuri de imunitate pe săptămână. Faimoșii vor mai pierde un om în ediția de pe m8 februarie. Patru nume sunt nominalizate, însă doar unul pleacă acasă. Cine va părăsi jungla dominicană?

Cine a părăsit Survivor România 2023

Update, 23.30. Andrei Neagu din echipă Războinicilor este concurentul care a fost eliminat de la Survivor România 2023, în ediția de miercuri, 8 februarie 2023. Acesta a acumulat cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

Nu vreau tristețe pe fețele nimănui, nici din partea familiei de aici, nici din partea familiei de acasă. Sunteți oameni frumoași de la care am avut de învățat, atât de la Faimoși, dar mai ales de la Războinici. Mă bucur că am făcut parte din echipa aceasta, a fost o experiență care mi-a schimbat viața”, a spus Războinicul după ce a aflat că pleacă acasă.

Concurentul care a părăsit Survivor România în această seară. Surpriza venită din Dominicană
Andreai Neagu a părăsit Survivor România 2023.

Știrea inițială

În ediția de miercuri, 1 februarie, doi Faimoși au plecat din Republica Dominicană. Jorge a fost nevoit să se retragă din competiție în urma unei accidentări teribile, în timp ce Ada Dumitru, Vica Blochina și DOC au fost cei trei concurenți care au intrat la votul publicului după ce Faimoșii au pierdut Jocul pentru Imunitate.  Eliminată a fost Vica Blochina, clasată pe ultimul loc în preferințele telespectatorilor.

Eliminare surpriză la Survivor 2023. În doar câteva ore aflăm ce concurent din echipa Faimoșilor pleacă acasă, după ce în ediția de pe 7 februarie, Războinicii au câștigat Jocul pentru Imunitate cu scorul de 10-6. Faimoșii au jucat și pentru colanele de Imunitate, iar DOC și Ada au fost cei doi câștigători, ei neputând fi nominalizați.

 

Cine sunt nominalizații din echipa Faimoșilor

Bianca Patrichi și Remus Boroiu sunt cei doi concurenți nominalizați de întreaga echipă, cu același numîr de voturi, în timp ce Ada l-a nominalizat pe Kamara pentru eliminare.  Pe de altă parte, Carmen GRebenișan a fost nominalizată de DOC să plece acasă, deși aceasta a adus multe pncte pe traseu.

Din echipa Războinicilor au fost nominalizați pentru eliminare Andreea Ciomag, Codruța Began și Andrei Neagu.

În ediția de miercuri, 8 februarie, Faimoșii au obținut victoria în fața Războinicilor în jocul pentru comunicare, la ștafetă, cu scorul de 10-9. Este primul de acest fel câștigat de Faimoși la Survivor România 2023.

Carmen Grebenișan ar fi faimoasa care ar câștiga cei mai mulți bani la Survivor România 2023, cu 5.000 de euro pe săptămână. Și Vica Blochina a câștigat o sumă mare pentră ca a ales să participe la Survivor și a dezvăluit că le-a cerut producătorilor emisiunii mulți bani pentru a renunța la luxul de acasă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...