Câți bani a încasat Bianca Drăgușanu pentru Asia Express. Suma este uriașă, abia acum s-a aflat

Beatrice Dumitru 25.04.2023, 14:03
Câți bani a încasat Bianca Drăgușanu pentru Asia Express. Suma este uriașă, abia acum s-a aflat

Bianca Drăgușanu a fost concurentă în 2019, în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Asia Express” și a făcut echipă cu sora ei, Oana. Acum, vedeta a făcut dezvăluiri despre participarea ei la reality show și despre onorariul uriaș pe care l-a încasat de la Antena 1. A primit zeci de mii de euro pentru doar două săptămâni.

Cu câți bani a fost plătită Bianca Drăgușanu la Asia Express

Bianca Drăgușanu a acceptat provocarea Asia Express în 2019, unde a participat alături de sora sa, dar nu a rezistat prea mult. Cele două s-au retras din competiție, blondina motivând că a cedat psihic și fizic și că nu mai face față condițiilor de acolo, deși sora sa mai voia să stea. „M-au momit cu bani mulți”, explică Bianca Drăgușanu decizia de a participa la reality show.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că pentru 14 zile la Asia Express a încasat suma de 50.000 de euro, dar experiența nu i-a plăcut deloc. Aceasta exclude compet ideea de a mai participa la o astfel de emisiune și nu va mai accepta vreo propunere „nici măcar pentru un milion de euro”.

Câți bani a încasat Bianca Drăgușanu pentru Asia Express. Suma este uriașă, abia acum s-a aflat
Bianca Drăgușanu a participat la Asia Express.

La Asia Express m-au momit cu bani mulți. M-am dus cu sora mea. Ea mai voia să stea. Îmi dădeau 50.000 de euro pentru două săptămâni. Am plecat cât am putut de repede. Le-am zis că nu mă mai prind pe acolo. Nu m-aș mai duce la niciun astfel de show, nici la Survivor, nici la America Express. Nici măcar pentru un milion de euro. Eu nu-s săracă, nu am nevoie. Sunt foarte bine cu viața mea! Mă iubesc așa cum sunt!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru cancan.ro.

Bianca Drăgușanu câștigă 30.000 de euro pe lună

Bianca Drăgușanu se laudă că are un venit lunar de 30.000 de euro, bani câștigați din contractele sale de imagine, de la atelierul de rochii pe care îl deține, dar și de la noul post de televiziune Kanal D2.

Vedeta a revenit pe micul ecran, în calitate de prezentatoare și a semnat un contract cu Kanal D2, post care s-a lansat pe 2 aprilie. Bianca Drăgușanu prezintă emisiunea „Detectorul de miciuni” și are invitaţi din industria de entertainment şi cei mai cunoscuţi influenceri.

Recent, Bianca Drăgușanu și-a prelungir contractul cu un club de videochat, care-i aduce 100.000 de euro pe an, precum și pe cel cu o casă de pariuri sportive.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...