EXCLUSIV

Vedeta care a făcut cei mai mulți bani la Asia Express. A avut o participare de pomină la emisiune (Exclusiv)

Iancu Andreea, Mihai Roșoiu 22.06.2021, 17:29
Vedeta care a făcut cei mai mulți bani la Asia Express. A avut o participare de pomină la emisiune (Exclusiv)

Asia Express este unul dintre cele mai îndrăgite show-uri TV, care reunește vedetele din showbiz și le supune unor provocări inedite, pe traseul către marele premiu. Totuși, dincolo de venitul substanțial obținut în cazul câștigării competiției, participanții au parte și de un onorariu generos. Deocamdată, în sezoanele anterioare, vedeta care a făcut cei mai mulți bani la Asia Express a reușit să aibă și o participare de pomină, dezvăluindu-și o latură mai puțin cunoscută pe parcursul show-ului de la Antena 1. Cine sunt celelalte vedete care s-au bucurat de venituri substanțiale în urma participării la Asia Express.

Cine este vedeta care a făcut cei mai mulți bani la Asia Express

Competiția Asia Express a dat startul recent filmărilor pentru noul sezon al emisiunii de la Antena 1. Anul acesta, cursa îi are drept protagoniști pe Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug. Chiar dacă la finalul traseului sunt așteptați de marele premiu de 30.000 de euro, vedetele se bucură și de un onorariu special pentru participarea la emisiune. Pentru că mai multe celebrități au trecut prin emoțiile competiției din Asia, mulți se întreabă cine este vedeta care a făcut cei mai mulți bani la Asia Express.

Cea care a reușit să facă un show de pomină pe parcursul participării sale la traseul de foc a fost Bianca Drăgușanu, potrivit playtech.ro. Blondina a avut-o alături de sora sa, iar cele două au reușit să stârnească reacții prin atitudinea “colorată” a vedetei, pe parcursul edițiilor. Pentru că fosta asistentă TV nu era obișnuită cu condițiile de trai din timpul competiției, aceasta a negociat până la ultimul ban contractul său, reușind să obțină 4000 de euro pentru fiecare ediție. Aceasta nu este însă singura vedetă cu venituri considerabile în urma participării la Asia Express.

Cine este vedeta care a făcut cei mai mulți bani la Asia Express
Bianca Drăgușanu, cea mai bine plătită vedetă de la Asia Express

Care sunt țările în care se desfășoară competiția din Asia în noul sezon

“Asia Express continuă!” ar fi spus Gina Pistol, în stilul său caracteristic. Totuși, noul sezon al emisiunii de la Antena 1 are parte de mai multe schimbări, dincolo de cea a înlocuirii prezentatoarei cu Irina Fodor, actuala gazdă de la Chefi la Cuțite. Anul acesta, sezonul cu numărul patru Asia Express va fi moderat de frumoasa soție a lui Răzvan Fodor, care îi va avea drept ajutoare pe  Oase, unul dintre foștii câștigători și fost coprezentator, dar și pe actorul Marius Damian.

Totodată, competiția va parcurge de această dată Drumul Împăraților, astfel că vedetele înscrise în cursă vor avea de străbătut țări precum Turcia, Georgia și Azerbaidjan, pentru a încheia cu două destinații surpriză. Cu strategiile puse la punct, concurenții au pornit deja în lupta pentru amulete, iar primele imagini de la Asia Express dezvăluie ce se întâmplă cu vedetele intrate în cursă.