Câți bani a făcut Vulpița de la Acces Direct în 4 luni. Suma impresionantă, pe care a câștigat-o după ce a apărut la emisiunea Antenei 1

Redacția IMPACT 09.05.2020, 16:29

Veste îngrozitoare pentru fanii emisiunii Acces Direct. Anunțul a fost făcut de prezentatoarea Mirela Vaida cu lacrimi în ochi. Este o dramă ce se întâmplă!

Câți bani a făcut Vulpița de la Acces Direct în 4 luni

Anunțul care a îngenuncheat publicul: Vulpița a fost concediată de la Acces Direct. Saga soților Stegaru se întrerupe brutal, după o prezență necontenită în spațiul public, în ultimele 4 luni de zile. Veronica Stegaru, alias Vulpița, a fost plătită cu 100 de euro pe emisiune, deci acum a strâns în jur de 40.000 de lei. Dar lucrurile nu se opresc aici.

La acești bani se adaugă și cei proveniți din „proiectele” muzicale în care a fost inclusă și care i-au adus o grămadă de bani.

Vulpița i-a adus postului din Băneasa amenzi colosale care, însă, nu i-au oprit pe decidenți să pună capăt comediei fără de sfârșit, care, se pare, aducea audiențe covârșitoare. Antena 1 a fost acuzată că promovează valori îndoielnice și că accentuează aspecte din viața intimă a unui cuplu care nu sunt potrivite pentru ora la care este difuzată emisiunea.

Saga Vulpița - The End
Saga Vulpița – The End

A făcut ceva furori muzicale fără să aibă nici cel mai mic talent

După repetate amenzi primite, realizatorii emisiunii au încercat să mai îndulcească tonul și să evite amănuntele scabroase, care, se pare, făceau deliciul publicului.

Veronica Stegaru spune că a continuat să rămână cu soțul ei pentru că avea nevoie de bani:

„Nu prea îmi plăcea de Viorel încă de la început. Dar aveam nevoie de bani. Nu prea eram fericită cu el. Nu eram pregătită. Nu prea mi-am dorit să fac un copil, că nu știam ce să fac, dar nu am avut de ales”, a spus Vulpița.

Cariera ei pe YouTube a început fulminant. Fără talent muzical, ea apare în trei videoclipuri, toate muzicale. Primul videoclip, realizat de Axinte și în care apărea și ea, adunase, în mai puțin de 14 ore de la lansare, aproape un milion de vizualizări. Axinte a spus atunci că avea de gând s-o plătească cu o sumă frumușică pentru prestația ei.

Urmăriți Impact.ro și pe