Mirela Vaida a dat din casă! Ce se ascunde, de fapt, în spatele succesului înregistrat de Vulpița de la Acces Direct

Iancu Andreea 08.05.2020, 11:47
Mirela Vaida a dat din casă! Ce se ascunde, de fapt, în spatele succesului înregistrat de Vulpița de la Acces Direct

Cuplul momentului, Vulpița și Viorel, au adus cifre record de audiență, dar și comentarii negative din partea unora. Neașteptat chiar și pentru producători, succesul celor doi oameni simpli este dezvăluit de către Mirela Vaida. Prezentatoarea a povestit într-un interviu acordat revistei Viva, ce se află în spatele acestei povești de succes.

Carismatica prezentatoare mărturisește că nimeni nu s-a așteptat ca povestea celor doi să prindă la public. Aceasta consideră că autenticitatea este motivul succesului. Povestea Vulpiței a fost relatată pe înțelesul românilor și asta a făcut-o atractivă. De asemenea, Mirela explică faptul că astfel de povești sunt mereu prezente în emisiune.

Mirela Vaida dezvăluie succesul din spatele cuplului Vulpița și Viorel
Mirela Vaida dezvăluie succesul din spatele cuplului Vulpița și Viorel

Cum vede Mirela Vaida succesul Vulpiței și al lui Viorel

Cele două personaje controversate au creat vâlvă în rândul telespectatorilor. În majoritate, acestea au fost negative. Totuși, oamenii continuă să urmărească subiectul. Mirela Vaida este de părere că tocmai apropierea de oamenii obișnuiți este cheia. Povestea cuplului este s-a transformat chiar într-o telenovelă, urmărită de milioane de telespectatori.

E vorba despre povestea lor. Care a început cu o minciună din partea Vulpiţei şi care a dezvoltat apoi o întreagă telenovelă în faţa telespectatorilor, care s-au adunat în număr de milioane în fiecare zi. După 3 luni, lumea încă este interesată de ei. Ce a reuşit Vulpiţa este inexplicabil. Nişte oameni simpli care şi-au complicat viaţa într-un mod la care nu se aştepta nimeni.  Că lumea se uită, ne-o arată cifrele. Suntem lideri incontestabili de audiență de 14 săptămâni, pe toate segmentele de public. Cum vă explicaţi că toată lumea îi urăşte, dar toată lumea îi priveşte?

Până la urmă, frumoasa prezentatoare consideră că succesul Vulpiței și-l poate explica fiecare român.

Este o emisiune cu preponderenţă despre oamenii simpli, cu probleme ca ale lor, despre care nu se ştie mare lucru sau care nu primesc ajutor. Cazul Vulpiţei a fost un fenomen pe care nu mi-l pot explica, sau poate că pot, aşa cum şi-l explică fiecare român.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...