Momente fără precedent la Survivor România. Nu s-a mai întâmplat nici pe Kanal D, nici la Pro TV. ”Te distrug!”

Badea Violeta 18.01.2022, 10:25
Momente fără precedent la Survivor România. Nu s-a mai întâmplat nici pe Kanal D, nici la Pro TV. ”Te distrug!”

Momente extrem de tensionate la Survivor România, seara trecută, la Pro TV. În timpul celui de-al doilea traseu, nervii concurenților au cedat definitiv, ceea ce s-a și văzut în anumite cazuri. O cunoscută vedetă din echipa Faimoșilor a amenințat-o pe adversara ei din echipa albastră. Iată cine și-a pierdut cumpătul în Republica Dominicană!

O concurentă din echipa Faimoșilor și-a amenințat rivala

Cea de-a doua ediție a emisiunii Survivor România a fost plină de evenimente neprevăzute și tensiuni. Concurenții încă nu s-au adaptat condițiilor dure din junglă și nervii sunt întinși la maximum, iar acest lucru s-a văzut în timpul celui de-al doilea joc.

Elena Chiriac, din echipa Faimoșilor, a avut o reacție extrem de dură după ce s-a văzut învinsă de Războinica Alexandra Duli. Tânăra i-a strigat acesteia „Te distrug!”, semn că abia să-și ia revanșa. A doua zi, concurentele din echipa albastră au discutat pe marginea acestui subiect.

 „Eu n-am cu ea nimic, dar mă sperie răutatea ei. Nu zâmbește. Nici nu pot să fac fața ei. Se uită de te-ar scuipa. Nu se uită cu răutate, se uită cu dispreț.

Îmi pare rău de sufletul ei, că e tânără. Are 19 ani. Poate are timp să învețe să fie om. Poate vine Dumnezeu așa, de sus, și îi dă o palmă peste cap. Trezește-te! Gen… realizează că nu e ok cum e”, au spus Războinicele.

Elena Chiriac
Elena Chiriac

De ce îi este teamă Elenei Chiriac

Elena Chiriac a devenit cunoscută la emisiunea „Ferma orășeni vs. săteni”. Ea s-a remarcat prin ambiția și curajul său.

De altfel, Faimoasa nu vrea să-și dezamăgească fanii care o urmăresc la Survivor România și le-a declarat război concurentelor din echipa albastră. Elena Chiriac s-a declarat pregătită pentru această luptă, însă, cu toate acestea, are o singură teamă.

„Poate supraviețuirea cu colegii mei va fi dificilă! De asta mă tem puțin. Sunt foarte pregătită mai ales fizic! Am așteptat competiția cu atâta poftă și aștept să-i fac praf.

De taekwondo aveam nevoie, iar modelling-ul era o pasiune care m-a ajutat să ajung să ajung la un nivel mult mai înalt de incredere de sine”, a declarat Faimoasa înainte să ajungă în Republica Dominicană.

Emisiunea Survivor România a debutat la Pro TV duminică seara, de la orele 20:00. Luni și marți, show-ul din jungla Dominicană poate fi urmărit de la orele 20:30.

Urmăriți Impact.ro și pe