Cătălin Moroşanu îşi va îndeplini cel mai mare vis cu banii de la Survivor. Ce are de gând să facă cu ei

Iancu Andreea, Mihai Roșoiu 04.10.2021, 08:57
Cătălin Moroşanu îşi va îndeplini cel mai mare vis cu banii de la Survivor. Ce are de gând să facă cu ei

Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din cadrul emisiunii „Survivor România”, Cătălin Moroșanu, a reușit să își îndeplinească cel mai mare vis al său, cu banii obținuți de la reality show. Chiar dacă acesta nu a obținut premiul cel mare, care a fost câștigat de Zanni, luptătorul a strâns o sumă frumușică de bani în urma săptămânilor petrecute în Republica Dominicană. Experiența sa ca sportiv l-a ajutat, iar spiritul de luptător a avut o importanță notabilă în emisiune. Acum, după ce i-au intrat în conturi aproape 50.000 de euro, Cătălin Moroșanu și-a pus pe roate o afacere care speră să îi aducă multe satisfacții.

Cel mai mare vis al lui Cătălin Moroșanu, îndeplinit cu banii de la Survivor

Luptătorul K1 a trecut printr-o perioadă grea în competiția Survivor România, după ce a avut de îndurat probe dificile în Republica Dominicană. Însă eforturile sale nu au rămas nerecompensate, astfel că cel mai mare vis al lui Cătălin Moroșanu va fi îndeplinit cu banii câștigați de la Survivor. Acesta visa de ani buni să investească într-un proiect de suflet, însă nu reușea să facă acest lucru din lipsa fondurilor.

În ciuda faptului că nu a fost desemnat câștigătorul Survivor 2021, Moroșanu a primit câte 3.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție. Astfel, la final, sportivul a revenit acasă cu 48.000 de euro, conform fanatik.ro. Suma frumușică de bani a putut să îl ajute pe luptător să își contureze ideile pentru viitor și să investească în cea mai mare dorință a sa, o școală de arte marțiale pentru copii.

Voi face o școală de arte marțiale, de lupte, în București, va fi pentru copii. Copiii trebuie să facă sport ca să fie sănătoși, iar eu consider că trebuie să îmi pun în valoare expertiza pe care o am și să îi îndrum spre sport pe cei mici, spunea Cătălin Moroșanu acum ceva timp.

Cel mai mare vis pe care și-l va îndeplini Cătălin Moroșanu cu banii de la Survivor
Cătălin Moroșanu, la Survivor

Sportivul și-a deschis o sală de lupte, în Capitală

După prestația de la Survivor România, Cătălin Moroșanu s-a bucurat că își vadă visul împlinit și astfel și-a deschis propria sală de lupte, în București, cu ajutorul banilor câștigați în Republica Dominicană. Centrul se află în zona de nord a Capitalei și este specializată pe antrenamente dedicate celor mici, cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani, doar o singură grupă fiind destinată adulților.

Totodată, Academia Cătălin Moroșanu a anunțat o serie de cursuri interesante și atractive pentru micuții care vor să facă mișcare în mod organizat. Faimosul le pune la dispoziție copiilor cursuri de Kick-boxing, Muay-thai, Karate Kyokushin, MMA și Brasilian Jiu-Jitsu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...