Cătălin Moroșanu, dezamăgit de ceea ce se întâmplă la Survivor 2021. “Echipa Faimoşilor se va destrăma”

Ioana Bucur, Anca Manolica 19.02.2021, 08:10
Cătălin Moroșanu, dezamăgit de ceea ce se întâmplă la Survivor 2021. “Echipa Faimoşilor se va destrăma”

Echipa Faimoșilor este la un pas de destrămare. Jocurile de culise de la Survivor 2021 au ajuns într-un punct critic. Dezamăgit de ceea ce se întâmplă în jurul său, Cătălin Moroșanu a dat cărțile pe față. Ce plan are pentru trădători.

Cătălin Moroșanu a dat cărțile pe față. Ce se întâmplă la Survivor 2021

Cătălin Moroșanu nu a mai suportat să fie martorul tăcut al jocurilor de culise ce pun în pericol echipa Faimoșilor. Concurentul Survivor 2021, cel care a fost, până cum, factorul ce i-a ținut legați pe Faimoși, vede cum noua alianță formată din Zanni și Sebi face pași importanți pentru destrămarea grupului, mai ales după cooptarea lui Culiță. Moroșanu a explicat că încă nu este momentul ca vreunul dintre concurenți să se concentreze pe câștigarea marelui premiu și că, de fapt, singura cale spre victorie este solidaritatea. Doar că viziunea sa este pusă în pericol de strategiile pe care le fac Zanni și Sebi, pe care îi acuză că ar încerca să elimine anumiți concurenți. Așa că și-a pus în aplicare propriul plan.

„Ideea este că trebuie să rămânem noi uniți, indiferent de orice circumstanță și trebuie să fim uniți că mie nu îmi place chestia asta, ce înseamnă asta, sunt ei mai presus decât noi sau ce înseamnă asta? Și pentru echipă va fi foarte rău. În jurul lui Culiță și în jurul lui Sebi s-au adunat mai multe persoane și în momentul în care am văzut că s-a format această alianță, automat m-am dus la fiecare și am făcut și eu una. De ce am făcut chestia asta e foarte logic, nu mă deranjează dacă sunt două sau trei persoane într-un grup, că e normal să fim în grupuri, oamenii sunt ființe sociale”, a explicat Moroșanu.

Cătălin Moroșanu, dezamăgit de ceea ce se întâmplă la Survivor 2021
Cătălin Moroșanu a vorbit despre trădările de la Survivor 2021

„Echipa Faimoşilor se va destrăma”

Dacă situația va rămâne așa, deznodământul va fi unul singur: echipa Faimoșilor se va destrăma, susține Cătălin Moroșanu. Concurentul Survivor 2021 a mărturisit că nu va putea vreodată să susțină persoane ca Zanni și Culiță, care au făcut tot ce le-a stat în putere să elimine din competiție pe oricine nu face parte din grupul lor.

„A trebuit să iau această măsură, să-i iau pe toți care nu erau incluși în așa zisa alianță și să ne apărăm. Din punctul meu de vedere, este o foarte proastă strategie pentru că echipa se va destrăma și eu vă spun cu mâna pe inimă că nu pot să-l susțin pe Culiță sau pe Zanni, în condițiile în care ei fac strategii să ne dea pe noi afară”, a mai spus Moroșanu.

Faimosul a mai spus că Zanni nu face altceva decât să îl manipuleze pe Culiță, care a preferat să renunțe la prietenia cu Jador, omul care i-a fost alături la bine și la greu de ani de zile, și să intre în „gașca trădătorilor”.

„Cea ce s-a întâmplat în ultimele două zile…Culiță apleacă urechile la toate prostiile pe care i le spune un puști, pune mai presus o alianță în junglă decât o prietenie ce s-a consolidat în ani de zile, și eu mă refer la prietenia dintre Culiță și Jador. Acolo, în acea alianță, sunt două creiere cenușii negre, Zanni și cu Sebi. Culiță e manipulat!”, a spus explicat concurentul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI