Alexandra Stan nu a mai apărut la Survivor 2021. Daniel Pavel a făcut anunţul

Ana Anitoiu, Anca Manolica 18.02.2021, 22:25

Alexandra Stan nu a mai apărut la Survivor 2021. Prezentatorul emisiunii de la Kanal D, Daniel Pavel, a făcut anunţul referitor la cântăreață și la ce anume s-a întâmplat cu concurenta din echipa Faimoșilor. Și în tabăra Războinicilor o concurentă a fost nevoită să dispară din competiție.

De ce nu a mai apărut Alexandra Stan la Survivor 2021

Potrivit anunțului pe care l-a făcut Daniel Pavel, cântăreața Alexandra Stan a intrat sub supraveghere medicală. ”Vă vom ține la curent cu evoluția stării ei de sănătate”, a spus prezentatorul în ediția anterioară a emisiunii ”Survivor România 2021”. De altfel, anterior, artista a spus că nu mai face față competiției și a precizat că starea ei de rău a persistat de una-două săptămâni. Ea a precizat că interesul pentru premiul în bani a fost înlocuit de dorința de a pleca acasă.

”De mult timp am zis chestia asta și oamenii nu mă cred. Am infecție la degete, mi-am scrântit mâna de nu știu câte ori, am probleme cu stomacul, merg de nu știu câte ori pe zi la toaletă și m-a plouat azi noapte. Dacă nu ar fi colegii mei să mă susțină, cred că aș intra în depresie. Nu e pentru mine competiția asta, vreau să merg acasă și sper oamenii să înțeleagă chestia asta și să nu mă voteze. Sper să mă trimită acasă”, a spus Alexandra Stan, printre lacrimi.

Alexandra Stan nu a mai aparut la Survivor 2021. Daniel Pavel a facut anuntul
Roxana Ghita

Probleme în echipa Războinicilor, la Survivor 2021

Și în cealaltă tabără, cea a Războinicilor, au apărut probleme. Roxana Ghiță a fost dusă la spital în urmă cu câteva zile, iar colegii ei și-au exprimat îngrijorarea pentru ea. Andrei a spus că el și coechipierii săi speră să nu fie nimic grav cu ea și să se întoarcă în concurs cât mai repede, iar Marilena a spus că i se simte lipsa.

”Da, avem joc și chiar mă gândeam că o să avem joc din nou și că nu știm nimic de Ruxi și au trecut atâtea zile și pe mine chestia asta mă înspăimântă La următoarele jocuri va fi greu pentru noi ca și număr de fete, dacă Roxana nu o să revină, fiindcă noi suntem trei și ele sunt cinci (…) Se simte lipsa ei și în teren și astăzi la joc. Cu o seară în urmă chiar mă gândeam la ea, vreau să vorbesc cu ea, vreau să îi confesez anumite lucruri, dar sper din suflet să revină cât mai curând”, a spus Marilena.

Ce s-a întâmplat în echipa Războinicilor, la Survivor România 2021

Prezentatorul ”Survivor România 2021” a spus, în ediția anterioară a emisiunii, că Roxana Ghiță nu se află în rândurile Războinicilor, deoarece a intrat în supraveghere medicală. Daniel Pavel a precizat că ea și Alexandra Stan au început amândouă să manifeste probleme de sănătate în Republica Dominicană.

”Roxana Ghiță nu se află în rândurile Războinicilor. Ea se află în continuare sub supraveghere medicală. Astfel, astăzi ea nu poate fi nominalizată și nu poate face nominalizări. De asemenea, la Faimoși, Alexandra Stan nu se află în rândurile Faimoșilor.  Și ea este sub supraveghere medicală, vă vom ține la curent cu evoluția stării ei de sănătate”, a anunțat Daniel Pavel.

Urmăriți Impact.ro și pe