Un concurent Survivor 2021, criză de nervi din cauza persoanei iubite. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat

Iancu Andreea 17.02.2021, 18:24
Un concurent Survivor 2021, criză de nervi din cauza persoanei iubite. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat

Persoana iubită l-a determinat pe un concurent Survivor 2021 să facă o criză de nervi. Pentru că se confruntă cu momente dificile în cadrul competiției din Republica Dominicană, Faimosul nu a mai rezistat și a cedat, făcând o dezvăluire total neașteptată. Pe de altă parte, reacția sa a fost una inedită chiar și pentru membrii familiei, care știau că situația este diferită.

Un concurent Survivor 2021 a cedat nervos din pricina persoanei iubite. Ce a declarat printre lacrimi Faimosul

Dragostea ne poate aduce în posturi surprinzătoare. Sentimentele intense au fost cele care l-au determinat pe un concurent Survivor 2021 să reacționeze în mod neașteptat în cadrul competiției Survivor România 2021. Jador a fost protagonistul unei scene intense, cu multe lacrimi și declarații de dragoste. Cântărețul a reușit să se emoționeze extrem de tare după ce a urmărit un mesaj din partea Georgianei, fosta sa iubită, în cadrul unui moment special, cu ocazia zilei de Valentine’s Day.

Toată muzica mea e pentru ea și lumea credea că e pentru alte femei. Îmi doresc ca ea să fie mama copiilor mei, am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit cum am iubit-o din tot sufletul. O iubesc din tot sufletul și îmi doresc să mă căsătoresc cu ea, dacă mă așteaptă. Ceea ce cu siguranță se va întâmpla, a spus Jador, în lacrimi.

Ce mesaj i-a transmis Georgiana concurentului din echipa Faimoșilor

Ionuț, pentru început vreau să-ți spun că sunt mândră de tine, de ambiția de care dai dovadă și de modul în care te descurci în competiție. Sper să rămâi același om bun pe care l-am cunoscut. Știm amândoi care e situația dintre noi și în ce relații am rămas. Când ai plecat la Survivor, dar de acolo din toată situația asta, inimile noastre au rămas logodite pentru totdeauna. Ai grijă de tine și să rămâi acolo cât poți rezista. Te îmbrățișez, prietena ta de suflet, i-a transmis Georgiana lui Jador.

Jador și Georgiana au format un cuplu, însă au decis să pună punct relației, rămânând totuși prieteni
Jador și Georgiana au format un cuplu, însă au decis să pună punct relației, rămânând totuși prieteni

„Ştiam că sunt despărţiţi”. Ce spun părinții lui Jador despre relația sa cu Georgiana

În timp ce el se află la mii de kilometri distanță, părinții săi se gândesc la Jador și la cuplul pe care solistul îl forma împreună cu Georgiana. Deși aceștia cunosc faptul că Jador și fosta sa iubită s-au despărțit, mama artistului susține că aceștia mai țineau legătura, în secret.

Ştiam că sunt despărţiţi. Ei mai ţineau legătura, dar se pare că el ascundea asta de noi. O cunosc, vorbeam cu ea. S-au cunoscut în timpul facultăţii. Eu am o impresie foarte bună despre ea. Îmi doresc ca Jador să o aleagă pe ea, să îşi dea seama că trebuie să se oprească din ceea ce face acum. Nu ştiu care dintre ei a greşit mai mult. Dar eu cred că vor rămâne împreună. El îşi doreşte copii, a fost crescut cu fraţi mulţi, ştie cum e să creşti un copil, a spus mama lui Jador, la Teo Show.

Pe de altă parte, tatăl lui Jador a vorbit despre faptul că artistul ar fi cel vinovat de separarea de Georgiana, care ar fi avut unele discuții cu Faimosul din pricina geloziei. Bărbatul susține că fiul său este cel care mai întoarce privirea și după alte fete, fapt care a făcut-o pe Georgiana să reacționeze dur.

Eu am văzut nişte lacrimi de fericire pentru că în sfârşit şi-a dat seama că cineva îl iubeşte. Au fost împreună cam 4 ani. Tot ce a făcut acum cred că va duce la pasul următor în relaţia lor. După părerea mea, cred că de vină este Jador pentru ca el se opreşte şi la alte fete. Clar, asta a dus la gelozie, la certuri, a povestit şi tatăl concurentului de la Survivor 2021.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...