Cătălin Cazacu, declaraţie de dragoste pentru Ramona Olaru. Cum i-a răspuns vedeta de la Antena 1

Ioana Bucur 25.10.2021, 08:12

Au încercat să își țină povestea de iubire departe de ochii curioșilor, însă acum nu se mai ascund! Cătălin Cazacu i-a făcut o declarație de dragoste neașteptată frumoasei vedete Antena 1. Reacția Ramonei Olaru nu s-a lăsat așteptată prea mult.

Ce declarație i-a făcut Cătălin Cazacu Ramonei Olaru

Frumoasa prezentatoare nu este dispusă să repete greșelile trecutului, așa că a ales să își țină noua relație departe de ochii presei și internauților, pentru o perioadă. Recent, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au asumat povestea de dragoste într-un mod cât se poate de public, iar interacțiunile lor online fac deliciul internauților.

În acest weekend, în timp ce Ramona petrecea alături de colegii ei de la matinalul Antenei 1, la botezul băiețelului lui Dani Oțil, Cătălin Cazacu era pe un iaht, departe de casă, dar cu gândul la iubita sa: „Îmi e dor de tine”, a scris el, pe un InstaStory, împreună cu câteva melodii bine alese. Prima declarație de dragoste publică pentru noul cuplu din showbiz-ul din România.

Evident, reacția Ramonei nu a întârziat să apară. Vedeta a răspuns cu un alt InstaStory, în care l-a etichetat pe celebrul bărbat.

Cătălin Cazacu, declaraţie de dragoste pentru Ramona Olaru

„Nici noi nu știm încotro se duce”

După ce au fost surprinși sărutându-se cu foc în plină stradă, nu a mai fost cale de întoarcere.

„Da, nu suntem într-o relație neapărat! Suntem prieteni de mult și, în ultimul timp, am tot ieșit și ne-am apropiat… Nici noi nu știm încotro se duce, dar, ca și voi, așteptăm să vedem ce se întâmplă și cum o să simțim lucrurile. Momentan, e totul bine așa, ca o chestie de început în care nu s-au întâmplat cine știe ce lucruri.

Abia ne-am pupat așa puțin și om vedea… Orice ar ieși sau nu, relația noastră a fost și va fi mereu una de o prietenie prea mișto, mai rară!”, a dezvăluit Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, potrivit Cancan.ro.

Cu ceva timp în urmă, vedeta Antena 1 recunoștea că viața ei s-a schimbat radical.

„Stima de sine nu a fost niciodată scăzută. Acesta a fost cel mai bun lucru la mine, tot timpul am avut chestia asta la un nivel foarte crescut. Dar teama de abandon și teama de a nu sta singur au existat tot timpul în mine. Probabil că mai sunt câteva răni de genul acesta, dar, ușor-ușor, le tratez și mă bucur că sunt bine acum. Într-adevăr, a fost nevoie de un psiholog și în continuare este nevoie.

Privesc altfel lucrurile și știu ce am de oferit și, în sfârșit, știu ce vreau de la un bărbat. Și am învățat să setez anumite limite, pe care n-am știut niciodată să le setez în relațiile pe care le-am avut, dar acum știu” , a mai spus Ramona.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...