Cătălin Botezatu, refuzat de una dintre cele mai frumoase femei din România. “A fost dragoste la prima vedere” (exclusiv)

Iancu Andreea 03.02.2021, 20:34

Celebrul designer român este fără doar și poate un etalon al rafinamentului și eleganței de ani buni. Majoritatea modelelor din România s-au inspirat din cariera lui Cătălin, care a pornit ca model și a ajuns unul dintre cei mai importanți creatori de modă de la noi din țară. Deși a fost asociat de-a lungul timpului cu nume celebre, de femei superbe, puțini știu că una dintre cele mai frumoase femei din România l-a refuzat pe Cătălin Botezatu.

Una dintre cele mai frumoase femei care l-a refuzat pe Cătălin Botezatu. Cum s-au cunoscut cei doi

Elevul Zinei Dumitrescu a trecut prin multe de-a lungul timpului, având în spate o experiență uluitoare în lume modei. Chipeș și manierat, Cătălin poate fi considerat bărbatul ideal pentru multe dintre doamne. Totuși, nu toate au apreciat calitățile fostului model, Cătălin Botezatu fiind refuzat chiar de una dintre cele mai frumoase femei din România. Acesta a povestit în exclusivitate pentru playtech.ro despre prietenia care l-a legat de Bianca Brad.

Despre această femeie superbă, frumoasă, pot spune doar lucruri minunate. De aproape 30 de ani, Bianca Brad reprezintă un etalon de frumusețe. M-am îndrăgostit de ea la prima vedere, când susțineam împreună examenul la Facultatea de Teatru. Ea mi-a îndrumat pașii către lumea modei. Îmi zicea, la un moment dat, că aș avea mari șanse să devin manechin, mai ales că, în acea perioadă, mulți manechini români rămăseseră în străinătate, fusese un exod puternic. Am susținut un concurs, am luat cu brio acele examene și am urcat pe scenă, alături de Bianca Brad. De acolo, a început nebunia, ei îi datorez ceea ce sunt.

Designerul a recunoscut că frumusețea copleșitoare a Biancăi l-a făcut să își dorească mai multe decât o prietenie. Din păcate, între cei doi nu a fost mai mult de atât, însă ambii au numai cuvinte de laudă unul față de altul.

Fără doar și poate, frumusețea ei m-a răvășit complet. Din păcate, n-a fost să fie mai mult între noi. Mă bucur că a rămas la fel de frumoasă, are un suflet extraordinar. Îmi pare bine că a existat în viața mea o femeie ca Bianca Brad!, a povestit Cătălin Botezatu pentru playtech.ro.

Cătălin Botezatu și Bianca Brad, la începutul carierei de model
Cătălin Botezatu și Bianca Brad, la începutul carierei de model

Bianca Brad, carieră de succes datorită fizicului său plăcut

Poate că mulți o cunosc pe Bianca Brad drept o actriță, având un rol de succes în producția ”Zâmbet de soare” (1987). Deși a făcut carieră în lumea filmului și nu numai, frumoasa blondină nu și-a dorit dintotdeauna să devină actriță. Planurile inițiale ale vedetei aveau legătură cu Academia de Studii Economice, unde Bianca își dorea să urmeze Turismul. Totuși, pașii au îndreptat-o către Facultatea de Teatru și implicit rolurile din filme. Aceasta a povestit cum a reușit să obțină castingurile, făcând într-o perioadă reclamă la un săpun celebru.

Nu visam eu Actorie, doream să intru la ASE, ca să lucrez în Turism, dar, după ce am participat la mai multe castinguri, pentru filme și reclame, am ales acest drum. N-am intrat din prima, la Teatru, d-abia din a doua încercare am fost acceptată. Eram frumușică, așa, blondă și cu ochii albaștri, regizorii mă vedeau potrivită pentru roluri, la casting eram mai mereu în centrul atenției. Am jucat și în ”Al patrulea gard de la debarcader”, am fost la casting într-un costum de baie de culoarea pielii, nu era prea bine, am ales apoi un altul, cu flori. Iar în perioada 1997-1998 am făcut reclamă la celebrul săpun Lux, a povestit Bianca Brad, în exclusivitate pentru playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI