Cătălin Botezatu a împărtășit un sărut extrem de pătimaș cu Mădălina Manole: „Eram amândoi dezbrăcați, ne sărutam” (Exclusiv)

Cristian Cojocaru 24.12.2020, 20:22
Cătălin Botezatu a împărtășit un sărut extrem de pătimaș cu Mădălina Manole: „Eram amândoi dezbrăcați, ne sărutam” (Exclusiv)

Juratul concursului ”Bravo ai stil!”, Cătălin Botezatu, povestește în exclusivitate pentru impact.ro, cum a împărtășit un sărut pasional cu Mădălina Manole acum câțiva ani. Un cadru în care cei doi erau protagoniștii unor scene fierbinți.

Cătălin Botezatu povește despre un sărut pătimaș cu Mădălina Manole

Solista cu cele mai frumoase piese de dragoste, Mădălina Manole, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, având zeci de compoziții semnate de soțul său, Șerban Georgescu, a filmat în 1996 videoclipul piesei ”Nici nu mai cred că te-am iubit”. Postat recent pe rețeaua de socializare Facebook de către fratele cântăreței, Marian Manole, în videoclip apar Mădălina Manole și Cătălin Botezatu.

Contactat de reporterii impact.ro, acesta a oferit un interviu în exclusivitate despre acele scene fierbinți de acum 24 de ani, pe care le-a avut alături de regretata solistă, așa cum i se mai spunea, ”Fata cu părul de foc”.

”Cadrele în care eu și Mădălina ne iubim, conform scenariului, s-au filmat în dormitorul meu din vila din Primăverii, eram amândoi dezbrăcați, ne sărutam. Este vorba despre o poveste de dragoste, în care ea încearcă să mă dea uitării, din suferință. La sfârșit, îmi lasă amintire o eșarfă verde. Mi se face pielea de găină când revăd clipul, noi rămăsesem prieteni până în ultima ei clipă a vieții”, ne-a spus Cătălin Botezatu.

În videoclipul filmat în 1996, Mădălina Manole apare altfel față de cum eram obișnuiți să o vedem, renunțând la imaginea sa inocentă, ca să respecte scenariul filmării. Sărutul dintre cei doi, au pastelat producția muzicală, iată că și după ani, acest videoclip a fost distribuit de către fratele artistei, în memoria sa. Fanii, au fost încă o dată impresionați de producția acelui an.

Cei doi au filmat în 1996 videoclipul piesei ”Nici nu mai cred că te-am iubit”
Cei doi au filmat în 1996 videoclipul piesei ”Nici nu mai cred că te-am iubit”

Cătălin Botezatu a povestit despre cum au decurs filmările

Designerul a relatat despre filmările de acum 24 de ani, cum acela era doar un moment de romantism, între doi oameni care se iubesc, respectând scenariul.

”Mădălina mă iubea în acel videoclip, dar voia să se desprindă de mine, la sfârșit, când coboară pe treptele vilei mele, îmi lasă amintire o eșarfă verde, iar eu îi mângăi părul superb. Versurile sunt emoționante. Alte cadre au fost filmate la Castelul Peleș, din Sinaia, dar și în fostul meu restaurant”, ne- a mărturisit Cătălin Botezatu.

Convingerea cu care au jucat cei doi în videoclip, i-a pus pe fani la acea vreme în situația în care chiar credeau că Botezatu formează un cuplu cu ”Fata cu părul de foc”. Juratul de la ”Bravo ai stil!” îi duce în continuare dorul artistei care a încetat din viață pe 14 iulie 2010, în ziua în care a împlinit vârsta de 43 de ani.

”Eu și Mădălina am rămas prieteni până în ultima clipă a vieții ei, vorbeam des la telefon, m-a șocat vestea morții, îmi era atât de dragă! Eu îi realizam și unele ținute de scenă, undeva, în atelier, încă mai păstrez ultima ei rochie, pe care i-o făceam, era în lucru”, a mai declarat designerul pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe