Cătălin Botezatu a fost la un pas să fie mâncat de un rechin în vacanță: „I-am văzut coada”

Badea Violeta 22.06.2023, 14:00

Cătălin Botezatu a trecut prin momente de groază în vacanță. Celebrul creator de modă a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că s-a aflat foarte aproape de un rechin și s-a temut pentru viața sa. Din fericire însă, designerul a reușit să scape teafăr și nevătămat. Iată cum a supraviețuit!

I-a trecut glonțul pe la ureche lui Cătălin Botezatu. Creatorul de modă a fost aproape să fie sfâşiat de un rechin

Cătălin Botezatu este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați creatori de modă din România și nu numai, astfel că acesta își permite să plece anual într-o vacanţă de lux și chiar să străbată lumea întreagă.

Într-una dintre escapadele sale, însă, celebrul designer era să-și piardă viața într-un mod cumplit. Mai exact, Cătălin Botezatu era să fie mâncat de un rechin. Tragedia era să aibă loc în America de Sud, conform spuselor sale.

”Cea mai nebună vacanță a fost una de trei luni, când am făcut un periplu prin toată America de Sud (…) am aterizat în Bora Bora o lună și prin zona Galapagos era să mă mănânce puțin un rechin. E o poveste lungă.

Eram pe un yacht, am coborât să mă joc cu focile și am vrut să fac diving, deși cel care era cu noi mi-a spus să nu mă îndepărtez de ambarcațiune.

Eu m-am dus în larg și acolo am simțit că ceva mă împunge pe la spate. Inițial am crezut că e o focă. M-am uitat spre yacht, am văzut că-mi făceau toți semne, le-am făcut și eu semn.

La un moment dat, când m-am întors, am văzut coada rechinului și m-am panicat. Am venit repede către yacht și am scăpat.”, a povestit Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Citește și Cătălin Botezatu, cutremurat de moartea lui Stephan Pelger. Ce i-a recunoscut lui Măruță, la Pro TV: „Am mers, și-a făcut un implant de păr”!

Catalin Botezatu
Catalin Botezatu

Ce planuri de vacanţă are pentru această vară?

Cu toate că este un împătimit al vacanțelor, Cătălin Botezatu a mărturisit că nu și-a făcut planuri și pentru această vară, mărturisind că are prezentări de modă până în toamnă.

„Nu am planuri de vacanță vara asta, la iarnă. Toată vara, până în octombrie, la sfârșit, am prezentări de modă, din septembrie sunt săptămânile modei la New York și la Paris, cu târgurile aferente, poate din noiembrie ceva. Dar și când o fi …”, a spus Cătălin Botezatu.

Citește și Cine este femeia care îl însoțește pe Cătălin Botezatu în vacanțe? Cei doi au o decizie importantă de luat: “Sper să ne organizăm!” VIDEO EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...