Cătălin Botezatu, cutremurat de moartea lui Stephan Pelger. Ce i-a recunoscut lui Măruță, la Pro TV: „Am mers, și-a făcut un implant de păr”

Stan Filon 08.06.2023, 20:10
Cătălin Botezatu, cutremurat de moartea lui Stephan Pelger. Ce i-a recunoscut lui Măruță, la Pro TV: „Am mers, și-a făcut un implant de păr”

Cătălin Botezatu este cutremurat de moartea lui Stephan Pelger! Celebrul designer nu înțelege de ce a recurs la acest gest prietenul său. Mai mult, spune că Stephan Pelger era destul de bine, ba, mai mult, în urmă cu câteva săptămâni l-a însoțit pentru o intervenție de înfrumusețare!

Cătălin Botezatu, cutremurat de moartea lui Stephan Pelger

Cătălin Botezatu este devastat de moartea lui Stephan Pelger. Creatorul de modă a ales să-și pună capăt zilelor. A fost găsit de un vecin de-al său. Era spânzurat, iar vecinul a sunat imediat la ambulanță, dar era prea târziu. Stephan Pelger părăsise această lume. 

Cătălin Botezatu este devastat de moartea colegului și bunului său prieten. Vedeta a spus că în urmă cu câteva săptămâni Stephan Pelger era chiar bine și a mers cu el pentru a-și implanta păr. Cătălin Botezatu a spus că prietenul său avea probleme cu banii, dar în trecut mai era ajutat de familia sa din Germania.

Catalin Botezatu, cutremurat de moartea lui Stephan Pelger
Catalin Botezatu, cutremurat de moartea lui Stephan Pelger

„Și eu iau medicamente de dormit”

„Nu știu ce s-a întâmplat, m-am gândit că ceva s-a întâmplat, nu îmi vine să cred. Acum câteva săptămâni era foarte happy, am mers, și-a făcut un implant de păr.. Și eu iau medicamente de dormit că nu pot să dorm, dar nu medicamente puternice, iar eu cred că depresia ține de fiecare. El a mai avut probleme și esențiale…și financiare. În fiecare an mergea la familia lui în Germania, mai era puțin ajutat”, a declarat Cătălin Botezatu în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Cătălin Botezatu crede că și singurătatea și-a pus amprenta asupra bunului său prieten. În plus, se pare că știa că Stephan Pelger obișnuiește să ia multe antidepresive.

„Dacă s-a sinucis..nici nu știu.. nu faci așa ceva. Toate antidepresivele astea.. o să vorbesc și eu cu prietenii noștri comuni, nimeni nu știa lucrurile astea. Cât de disperat poți să fii…era tânăr, indiferent cât de rău ți-ar fi mers, atelierul, afacerea, nu recurgi la așa soluții. Dar era foarte singur, seara când ajungea acasă…era singur. Poate și asta l-a făcut să recurgă la gestul ăsta. Acum două zile postase o poză cu tatăl lui, cum că îi lipsește. Toți trăim la un moment dat departe de familie, dar…asta e…”, a conchis Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a vrut și el să se sinucidă

Chiar dacă acum pare revoltat și șocat de gestul la care a recurs Stephan Pelger, Cătălin Botezatu a recunoscut în trecut că a vrut și el să-și pună capăt zilelor. Prima dată când a vrut să încheie socotelile cu viața se afla în penitenciar și nu mai vedea o cale de ieșire. După aceea, dragostea a fost un alt motiv pentru care Cătălin Botezatu a spus că a vrut să se sinucidă.

„De trei ori și nu din orgolii. Pentru că atunci când iubești cu adevărat, nu trebuie să ai orgolii și mândrii. Atunci când iubești cu adevărat, nu ajungi la acest gest de lașitate, pentru că este un gest de lașitate dacă stai să te gândești după aceea. Din dorința aia nebună de a avea persoana pe care ți-o dorești lângă tine. Doar când iubești ca un nebun și când spui da, viața mea nu mai are sens fără acea femeie, te gândești la sinucidere. Prima oară când am vrut să fac acest lucru, nu a fost din dragoste, a fost atunci când eram încarcerat în România și am crezut că nu mai am șansa să mă motivez și nici să arăt oamenilor adevărul. Strângeam pastile după pastile și am vrut în noaptea de Crăciun să mă sinucid, dar Dumnezeu m-a ajutat din nou”, a declarat Cătălin Botezatu la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...