VIDEO EXCLUSIV

Care este, de fapt, relația dintre Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Au o legătură mai strânsă decât v-ați fi așteptat și au recunoscut totul public! VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 11.05.2023, 14:16
Care este, de fapt, relația dintre Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Au o legătură mai strânsă decât v-ați fi așteptat și au recunoscut totul public! VIDEO EXCLUSIV

Cătălin Botezatu a spus adevărul despre relația pe care o are cu Raluca Bădulescu! Au o legătură mai strânsă decât v-ați fi așteptat! Au recunoscut totul public! Cătălin a spus totul, fară ezitare, într-un interviu exclusiv, pentru Impact.ro!

Care este, de fapt, relația dintre Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu

În trecut, Raluca afirma faptul că nu ar fi ajuns în acest punct al carierei sale, fară Cătălin Botezatu. Așadar, susține că o parte din merit îl deține bunul său prieten de o viață, care a fost alături de ea în dezvoltarea sa, pe plan profesional. Astfel, nimeni și nimic nu au putut să destrame ceea ce ei au construit în 20 de ani de prietenie!

„O iubesc!”

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu sunt prieteni de o viață. Relația lor de prietenie este strâns legată de peste 20 de ani. Nu vă gândiți că în două decenii nu au existat discuții în contradictoriu, dar cei doi au depășit cu brio momentele tensionate. Astfel, cei doi formează o echipă imbatabilă și reușesc să treacă peste orice obstacol împreună. Nu mulți știu, însă, că au o legătură mult mai strânsă și au recunoscut totul public!

Impact.ro: Care este, de fapt, secretul prieteniei tale cu Raluca. Chiar în urmă cu câteva momente, spunea că arăți de 20 de ani!

Cătălin Botezatu: Raluca face parte din familia mea și la propiu și la figurat! O iubesc! I-am botezat copilul și suntem cei mai buni prieteni. Prietenia noastră rezistă pentru că nu ne putem certa!

Impact.ro: Nu vă certați niciodată? Nu aveți idei diferite?

Cătălin Botezatu: Nu! Suntem că două mănuși care se mângâie și se întrepătrund. Este prietena mea cea mai bună. Mă rog, am și alți prieteni: pe Joshua, pe Cleo… Eu am mulți prieteni, dar Raluca este altceva!

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe