Măruţă a răbufnit, asta nu îi place deloc la Andra. “Are chestia asta mereu”

Ioana Bucur 25.09.2021, 19:22
Măruţă a răbufnit, asta nu îi place deloc la Andra. “Are chestia asta mereu”

Se tachinează fără încetare, însă se iubesc la fel ca-n prima zi. Cei doi par a fi cuplul perfect, făcuți unul pentru celălalt, însă lucrurile nu stau chiar așa. Cătălin Măruță a dezvăluit ce nu îi place deloc la Andra. Prezentatorul TV nu este singurul bărbat care se confruntă cu această „problemă”.

Cătălin Măruță a recunoscut ce nu îi place deloc la Andra

Povestea lor de dragoste a început acum 13 ani. După o nuntă ca-n povești și venirea pe lume a celor doi copii, Eva și David, Andra și Cătălin Măruță sunt, cu adevărat, împliniți. În ultimii ani, simpatica familie face furori pe rețelele de social media, fanii și admiratorii lor bucurându-se de fiecare filmuleț și fotografie postate de ei și prin care pot deveni martori ai vieții lor de zi cu zi.

Parte din farmecul lor este tocmai tachinarea jucăușă dintre ei, Andra și Cătălin Măruță neratând aproape nicio ocazie să se „înțepe”, din și cu dragoste, evident. Cei doi par făcuți unul pentru celălalt, se completează perfect. Cu toate astea, există ceva ce îl deranjează pe Măruță la soția sa. Este vorba despre un gest de care sunt „vinovate” multe reprezentante ale sexului frumos și care, evident, nu este pe placul domnilor cărora le mai alunecă piciorul pe pedala de accelerație.

„Întotdeauna, când depășesc viteza legală, începe: ușor, ușor, ușor! Are chestia asta mereu. Pot să merg și cu 20 de kilometri la oră”, a povestit Cătălin Măruță.

Măruţă a răbufnit, asta nu îi place deloc la Andra
Andra și Cătălin Măruță, în vacanță în Italia

Nici Cătălin nu a scăpat de critici, Andra dezvăluind că soțul ei este nedezlipit de telefon.

„Mi se pare că nu mai reușesc să ajung la el din cauza telefonului. Înțeleg că e meseria lui, dar petrece foarte mult timp pe telefon. Nu sunt o persoană geloasă, care să reproșeze chestii, n-am fost niciodată, dar dacă stă în casă și e pe telefon…

Da, stau și eu pe telefon, dar în momentul pe care pot să-l petrec cu el acasă, cu copiii, să ne bucurăm, să ne jucăm – dacă eu nu pot să creez amintiri plecând (în vacanțe, pentru că nu le permite programul, n.r.), măcar să le creăm acasă. Cumva îl vreau pentru mine.”, a spus Andra.

Inițial, nu l-a plăcut pe Măruță

Andra l-a cunoscut pe Cătălin Măruță pe vremea când acesta prezenta emisiunea „Tonomatul DP2” de la TVR 2. Artista era atunci debutantă în showbiz-ul românesc.

„Ne-am vazut prima data la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a placut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra.