Cât de bine arată Nicoleta Luciu la 41 de ani. E aproape de nerecunoscut

Badea Violeta, Mihai Ianoși 13.09.2021, 10:05

Nicoleta Luciu se afla cândva pe primele pagini ale tabloidelor și mii de bărbați roiau în jurul ei. Bruneta își dedică acum tot timpul familiei, dar unele fotografii publicate recent pe o rețea de socializare amintesc de diva sexy care reușea să le sucească mințile bărbaților și să stârnească invidia femeilor.

Cum arată Nicoleta Luciu la 41 de ani

Nicoleta Luciu s-a retras din viața publică de ani buni pentru a se dedica vieții de familie. Fosta divă sexy a României nu a mai apărut pe micile ecrane, dar fanii săi au continuat să o urmărească pe intrnet.

Astfel, aceștia au putut să constate că fosta Miss România are un trup de invidiat chiar și la 41 de ani. Deși bruneta se îngrășase destul de mult după ce a născut a doua oară, Nicoleta Luciu a reușit să-și recapete formele apetisante de altădată.

Superba brunetă reușește să se mențină la o greutate ideală și mulți au întrebat-o care este secretul. Aceasta a dezvăluit că reușește să se mențină în formă datorită unui regim alimentar sănătos pe care l-a ținut în ultima perioadă.

„Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Nu sunt slabă. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 1m și 75cm.

Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc”, a mărturisit Nicoleta Luciu în urmă cu câteva luni.

„Îmi fac scrab de cafea cu ulei de măsline”

Anul acesta, Nicoleta Luciu a mers în Croația alături de cei patru copii ai ei, Zsolt Jr și tripleții Kim, Karoly și Kevin. Vedeta a publicat câteva fotografii în costum de baie, iar fanii i-au putut admira silueta de invidiat. Bruneta a dezvăluit pentru Ciao.ro cum reușește să scape de celulită.

„Îmi fac scrab de cafea cu ulei de măsline, de la mama lui, de aici, cum s-ar zice. Îmi dau și pe păr și pe corp. Pe păr las 5 minute și apoi mă clătesc. În rest… sunt pe amidon acum, fac feliuțe subțiri de cartof, ceai de dafin, turmeric, miere”, a precizat Nicoleta Luciu pentru sursa de mai sus.

Colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...