Cât a costat rochia purtată de Gina Pistol în finala Chefi la Cuțite. Prezentatoarea a surprins cu apariția sa

Raluca Alexe 21.06.2023, 17:04
Cât a costat rochia purtată de Gina Pistol în finala Chefi la Cuțite. Prezentatoarea a surprins cu apariția sa

Gina Pistol a strălucit, atât la propriu, cât și la figurat, în semifinala și finala sezonului 11 „Chefi la cuțite”. Vedeta a purtat o creație superbă a unui designer român, cunoscut în rândul mondenităților, atât din țară, cât și din afară.

Cât a costat rochia de vis a Ginei Pistol. Suma nu este de neglijat

Gina Pistol este de fiecare dată o apariție răvășitoare. Nu s-a dat înapoi de la a stârni admirație nici în semifinala și finala sezonului 11 a show-ului culinar „Chefi la cuțite”. Soția lui Smiley a purtat o rochie albă, de lungime medie, accesorizată cu un detaliu argintiu în talie. Creația a fost semnată de Andra Țurcanu, unul dintre designerii care le îmbracă pe vedetele mioritice, printre care se numără și Raluka, Sore, Alina Eremia și Irina Rimes.

Andra Țurcanu și-a dus munca la un alt nivel, depășind granițele țării. Creatoarea de modă a îmbrăcat-o și pe artista Becky G la un eveniment important, semn că rochiile sale sunt apreciate și peste hotare. În ceea ce privește prețul rochiei pe care Gina Pistol a purtat-o în emisiune, acesta este unul destul de piperat: nu mai puțin de 8.219,00 lei.

„Dezvăluindu-se ca o bijuterie remarcabilă în cadrul captivantei colecții SS23 , forma veșnică în linie A este în centrul atenției, fiind împodobită cu aplicațiile de cristale strălucitoare. Având o lungime medie modestă, mângâind cu grație brațele cu mânecile sale lungi și dezvăluind în mod seducător un design deschis la spate, rochia îmbrățișează esența luxoasă a țesăturii 100% din mătase. Piesa de rezistență a piesei de îmbrăcăminte înflorește sub forma unei flori supradimensionate meticulos lucrate, cu ornamente de cristal, care infuzează rochiei o strălucire irizantă care dansează cu fiecare mișcare”, e descrierea rochiei purtate de Gina Pistol, pe site-ul brand-ului românesc, unde rochia poate fi găsită de la mărimea XS și până la L.

Urmăriți Impact.ro și pe