Câștigătorii cursei pentru imunitate au izbucnit în lacrimi la America Express. Cui au dedicat premiul. „Mi-a intrat un pic de Ciudad de Mexico în ochi”

Anca Manolica 25.01.2023, 09:17

În ediția de marți, 24 ianuarie, de la America Express, Irina Fodor a pus la bătaie o amuletă, dar și râvnita imunitate, care le asigură concurenților trecerea în următoarea etapă. După o cursă nebună, în care cuvântul cheie a fost curajul, cele opt echipe au reușit să ajungă la punctul final de întâlnire, acolo unde îi aștepta Irina. Cine au fost primii sosiți.

Cine a câștigat a doua imunitate a etapei

Cursa de marți seară a fost una plină de adrenalină. De la „lupta” cu taurii, la proba cu electroșocuri, concurenții au dat nas în nas cu cele mai mari frici pe care, însă, au reușit să le și înfrângă, trecând cu brio „proba curajului”. Iar miza nu a fost una deloc mică: o amuletă în valoare de 1000 de Euro și ce-a de-a doua imunitate a etapei.

După o cursă nebună, cele 9 echipe au ajuns, pentru prima dată în Mexico City. Un oraș imens, superb, acolo unde îi aștepta Irina Fodor cu cea de-a doua imunitate. Doar cei care au ajuns primii au obținut avantajul mult râvnit, iar aceia au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Cui i-au dedicat reușita

După ce au pecetluit un pact cu propriul sânge, au intrat în arenă cu taurii și au descoperit tainele unui joc mexican cu electroșocuri, cele opt echipe au ajuns la Mexico City, acolo unde se va desfășura Cursa pentru ultima șansă.

Bordea și Cortea, în timpul probei cu electroșocuri
Bordea și Cortea, în timpul probei cu electroșocuri

Din fericire, echipa formată din Bordea și Cortea au scăpat de grija un posibile nominalizări, astfel că se vor relaxa o seară alături de ceilalți doi concurenți imuni Puya și Melinda.

„Mi-a venit să plâng! După toată ziua aia, după bătaie cu tauri, după curent prin tine, după ambuteiaje, orașul acesta care te copleșește foarte tare, îți zice doamna Fodor: Gata, tată! Aveți imunitate, cazare, mâncare și mâine nu puteți fi votați.

Îmi vine să plâng, jur! Și eu sunt un om puternic. Mi-a intrat un pic de Ciudad de Mexico în ochi”, a spus Cătălin Bordea, după ce Irina le-a dat vestea cea mare.

La final, cei doi au căzut de comun acord să îi dedice etapa și câștigul domnului Adrian, șoferul care i-a adus până la Irina și care i-a impresionat cu povestea lui fascinantă de viață.

Ce echipe vor intra la cursa pentru ultima șansă și ce culoare va avea totemul de pe Drumul Aurului vom vedea diseară, de la 20:30, într-o nouă ediție America Express, difuzată pe Antena 1.

Citește și: Câștigătorii America Express ar fi deja cunoscuți. „Am lăsat 8 kilograme în America Latină”

Cu un singur euro pe zi, fără cazare, transport sau mâncare, vedetele sunt nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se pot schimba de la o oră la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Cursa celor nouă echipe pe Drumul Aurului a pornit din Mexic și va continua prin Guatemala și Columbia. Echipa care va ajunge prima la punctul final de întâlnire va deveni astfel câștigătoarea amuletei în valoare de 30.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...