Carmen Grebenișan, suferința neștiută. ”Patru luni mă duc la mănăstire”

Iancu Andreea 01.09.2020, 19:27
Carmen Grebenișan, suferința neștiută. ”Patru luni mă duc la mănăstire”

A devenit cunoscută publicului larg după participarea la ediția a treia a show-ului Asia Express. Carmen Grebenișan era însă de ceva vreme unul dintre creatorii de conținut de succes din România, alături de prietena sa Alina Ceușan. În ciuda carierei sale, problemele de sănătate nu au ocolit-o. Carmen a dezvăluit care este afecțiunea care îi provoacă suferință.

Vedeta a fost diagnosticată cu o boală dificilă

Carmen Grebenișan are o viață extrem de activă pe rețelele de socializare și obișnuiește să împărtășească cu urmăritorii săi mai multe aspecte din intimitatea sa. Astfel, vedeta a dezvăluit care este starea sa de sănătate după ce a primit un diagnostic neașteptat din partea medicilor. În unul dintre story-urile postate pe contul său de Instagram, Carmen a mărturisit că suferă de o afecțiune severă.

Carmen Grebenișan suferă de o afecțiune la stomac
Carmen Grebenișan suferă de o afecțiune la stomac

Se pare că roșcata suferă de gastrită cronicizată, din pricina unei bacterii numită Helicobacter. Această boală este una care se manifestă prin dureri abdominale, arsuri gastrice dar și scăderi bruște în greutate. Din păcate, afecțiunea este una neplăcută și necesită tratament. Acesta este însă destul de strict și dificil de urmat.

Ce tratament trebuie să urmeze pentru a scăpa de boală

Potrivit influencer-ului, ea are de urmat o dietă strică pentru a se vindeca de gastrită. Carmen trebuie să excludă din meniul său zahărul, îndulcitorii, prăjelile, conservele, mâncarea picantă, țigările și alcoolul. Deși pare un regim drastic, vedeta nu ezită să glumească pe această temă.

„Deci practic mă pocăiesc. Patru luni mă duc la mânăstire. Glumesc!”, a spus vedeta pe Instagram.

În ciuda afecțiunii severe, Carmen este optimistă și consideră că noul stil de viață îi va aduce și beneficii.

„Partea bună este că o să am o dietă destul de sănătoasă și nu mă mai îngraș. Nu am voie pâine, nu am voie zahăr și o să fie bine.”, a mai adăugat Carmen Grebenișan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI