Carmen Brumă și-a spus părerea despre infidelitate. Ce îi face, de fapt, lui Mircea Badea: ‘Nu există așa ceva’

Badea Violeta, Mihai Ianoși 13.09.2021, 11:21
Carmen Brumă și-a spus părerea despre infidelitate. Ce îi face, de fapt, lui Mircea Badea: ‘Nu există așa ceva’

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de peste 21 de ani și toată lumea se întreabă care este secretul longevității relației lor. Cei doi sunt extrem de discreți atunci când vine vorba despre viața lor privată, dar iată că frumoasa parteneră a prezentatorului TV a dat, totuși, câte ceva din casă.

Ce spune Carmen Brumă despre infidelitate

Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai solide cupluri din România. Ce doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mulți ani, așa că toată lumea este curioasă să afle cum reușesc să mențină armonia în viața lor de cuplu.

Iubita prezentatorului TV a dat cărțile pe față și a vorbit despre infidelitate. Carmen Brumă a dezvăluit că nu este o persoană geloasă, ci una care preferă să-i dea libertate partenerul ei de viață. De asemenea, aceasta a spus că nu obișnuiește să-i controleze telefonul sau să-i pună fel de fel de întrebări.

Partenera lui Mircea Badea consideră că secretul unei relații de lungă durată este acela de a-i oferi partenerului de viață spațiul necesar. Aceasta crede că foarte multe relații se destramă tocmai din acestă cauză.

„E un subiect care nu mă interesează foarte tare. Cred că depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice: Dă-mi și mie repede telefonul, dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el.

Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb: Bună, unde ești? Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire”, a mărturisit Carmen Brumă pentru Antena Stars.

De ce nu se casatoresc Carmen Bruma si Mircea Badea
De ce nu se casatoresc Carmen Bruma si Mircea Badea

De ce nu se căsătoresc Carmen Brumă și Mircea Badea

Deși formează un cuplu de peste două decenii, Carmen Brumă și Mircea Badea nu au ajuns încă în fața altarului. Iubita prezentatorului TV a mărturisit de ce nu au făcut acest pas.

 „Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment. De ce aș mai face nuntă?

După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, spunea Carmen Brumă în urmă cu ceva timp.

Colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...