Reacţia lui Carmen Brumă după ce Mircea Badea a apărut în lenjerie intimă la un eveniment cu ştaif

Ioana Bucur, Mihai Roșoiu 24.08.2021, 12:44
Reacţia lui Carmen Brumă după ce Mircea Badea a apărut în lenjerie intimă la un eveniment cu ştaif

Formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Au fost feriți de scandaluri, dar nu și de întâmplări mai puțin plăcute. Au trecut peste toate, în stilul caracteristic, iar un exemplu perfect a fost dezvăluit chiar de prezentatorul Antena 3. Care a fost reacția lui Carmen Brumă după ce Mircea Badea a apărut în „chiloți, cu sacul după mine” la un eveniment cu ștaif.

Gafa făcută de „tăticul” Mircea Badea: a apărut în lenjerie intimă la unul dintre cele mai mari evenimente ale anului

Prezentatorul „În gura presei” nu s-a ferit niciodată să povestească episoadele incomode sau mai puțin plăcute din viața sa. Recent, Mircea Badea și-a amintit de un moment absolut fabulos, dintr-o vacanță, în care a ajuns, fără să vrea, îmbrăcat doar în „chiloți” la unul dintre cele mai mari evenimente ale anului, Festivalul de la Veneția.

Așa cum se întâmplă în cazul multora, timpul se petrece altfel în vacanță, din momentul în care ești părinte. Vedeta Antena 3 a povestit cum, rămas ultimul pe plajă cu cel mic, i-a revenit sarcina de a strânge toate jucăriile. Zis și făcut, le-a luat și le-a îndesat într-un sac, apoi a pornit spre hotelul în care erau cazați, cu sacul în spate și îmbrăcat doar în slip de plajă și un maiou.

„La un moment dat, m-am aflat, fără să știu, exact în timpul Festivalului de la Veneția, unde se ținea evenimentul. Habar nu aveam. M-am dus la plajă și am rămas eu să strâng jucăriile copiilor.

Aveam un sac mare în care puneam lopățele, găletușe etc. Am luat sacul, l-am pus pe umăr, eram în chiloți de baie, cu maieu și am intrat în recepția Festivalului de la Veneția”, a povestit Mircea Badea.

Mircea Badea face cuplu cu Carmen Bruma
Mircea Badea și Carmen Brumă

Cum a reacționat Carmen Brumă când l-a văzut

În timp ce încerca să se strecoare nevăzut prin mulțimea de oameni îmbrăcați la patru ace, Badea și-a dat seama că a trecut pe lângă partenera sa, Carmen Brumă, care, după ce avusese timp să urce în cameră și să se schimbe, dădea un interviu.

„Ăia toți erau îmbrăcați pinguin, iar eu în chiloți cu sacul după mine. Voiam să ajung la lifturi. Și, când mă uit, colega de apartament (n.r.- Carmen Brumă) dădea un interviu. Zic: What?! Ea se dusese în cameră, se îmbrăcase să mergem în oraș, dar eu întârziasem că strângeam lopățelele de pe plajă și a durat ceva. Când au văzut-o reporterii, au întrebat-o ce face, cum se simte la Veneția.

Ea dădea interviu, iar eu am trecut absolut șocat, cu sacul. Prietene, nici nu s-a uitat. A fost pe sistemul: Doamne, cine o fi ăsta?!” Asta am pățit eu la Veneția”, a povestit vedeta Antena 3.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...