Carmen Brumă, mărturisire sinceră despre Vlăduț. Cu cine seamănă băiatul lui Mircea Badea

Ioana Bucur, Diana Timișoreanu 28.06.2021, 21:48
Carmen Brumă, mărturisire sinceră despre Vlăduț. Cu cine seamănă băiatul lui Mircea Badea

Inteligentă, superbă, un model de urmat pentru femeile din România, mamă iubitoare. Carmen Brumă a făcut recent o mărturisire sinceră despre Vlăduț. Cu cine seamănă băiatul lui Mircea Badea.

Carmen Brumă, mărturisire sinceră despre Vlăduț

Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Se iubesc de mai bine de două decenii și sunt părinții unui băiețel superb, Vlăduț, în vârstă de șapte ani, care urmează să înceapă clasa întâi. Bruneta a făcut o mărturisire surprinzătoare despre fiul său, explicând cu cine seamănă, de fapt. Dacă în primii ani de viață era copia mamei sale, se pare că acum lucrurile s-au schimbat.

„Semăna cu mine foarte tare atunci când era mai mic. Nu prea mai există poze publice cu el la vârsta pe care o are și la care seamănă mult mai mult cu Mircea din punct de vedere fizic decât cu mine. La fire e încă împărțită egal treaba”, a spus Carmen Brumă, potrivit VIVA!.

Băiețelul se pregătește să înceapă o nouă etapă importantă din viața unui copil: școala. Se pare că Vlăduț nu este prea încântat că nu se va mai întoarce la grădiniță și la prietenii săi.

„Eu sunt cea mai nepregătită dintre toți. O perioadă, nici Vlad nu era deloc încântat că merge la școală. El s-a simțit foarte bine la grădiniță, așa că era firesc să respingă schimbarea, dar a acceptat ideea până la urmă, deși nu pot spune că e chiar entuziasmat”, a adăugat vedeta.

Carmen Bruma, marturisire sincera despre Vladut. Cu cine seamana baiatul lui Mircea Badea
Carmen Brumă

Carmen Brumă, secretul relației cu Mircea Badea

Respectul pare să fie piatra de temelie a relației lor. Carmen Brumă a a spus ce a învățat de la tatăl fiului său, pe care-l admiră ca un bun profesionist în televiziune:

„Profesional vorbind, Mircea și-a câștigat de multă vreme locul în cărțile de istorie a televiziunii. Să faci 17 ani emisiune zilnică, live, „one man show, cu mare audiență e un record oriunde în lume, nu doar în România. Și foarte important, nu vorbim despre o emisiune făcută de o echipă, în care unul scrie texte, altul montează etc., ci despre o emisiune făcută de un singur om din punct de vedere al conținutului. Ce a făcut și face Mircea în televiziune este foarte greu de egalat și cred că este un mare privilegiu să poți învăța de la el. Referitor la divergențe, da, avem, e natural , firesc și chiar sănătos. Pe unele le rezolvăm, pe altele nu, pentru că nu sunt importante”, a spus Carmen Brumă, despre Mircea Badea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...