Mircea Badea, apariție inedită alături de Carmen Brumă. Ce poreclă i-a pus femeia prezentatorului de la Antena 1

Stan Filon 17.08.2021, 15:01

Mircea Badea, apariție de senzație alături de partenera sa de viață, frumoasa Carmen Brumă. Cei doi au petrecut alături de familie și prieteni, la o piscină din Capitală, iar unul dintre momente a fost chiar imortalizat. Carmen Brumă l-a și poreclit pe tatăl copilului său!

Mircea Badea, apariție care a încântat internauții alături de Carmen Brumă

Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cplu foarte sudat din showbizz-ul românesc. Chiar dacă în că nu și-a făcut curajul să o ceară de soție și, după cum tot lasă el să se înțeleagă, nici nu își va face vreodată, cei doi au un băiețel împreună, în vârstă de 7 ani.

Ei bine, celebrul cuplu a vrut să se relaxeze într-o zi toridă de vară și așa a făcut, însă alături de familie și câțiva prieteni de familie. Carmen Brumă l-a prins într-un moment de slăbiciune pe Mircea Badea și a făcut o fotografie inedită, în piscină, pe care a spus că o și postează pe rețelele de socializare. ”Hai că pun şi o poză cu Megastarul, că tot s-a chinuit Adina Halas să ne prindă. Suntem leşinaţi să ne pozăm/postăm împreună”, spune ironică iubita lui Mircea Badea.

Mircea Badea, aparitie care a incantat internautii alaturi de Carmen Bruma
Mircea Badea, aparitie care a incantat internautii alaturi de Carmen Bruma

”El un insuportabil nebun”

În realitate, cei doi fug cât pot de mult pot să nu se afișeze împreună în public, iar motivul încă nu a fost aflat de nimeni. Au fost fotografiați de foarte puține ori împreună, chiar dacă formează un cuplu încă din anul 2000. Nici pe Vlad, fiul lor în vârstă de 7 ani, nu prea îl expun publicului larg.

Tocmai din acest motiv, internauții au apreciat din plin fotografia respectivă. ”În sfârşit !!! Sunteţi UNICI !!! El un insuportabil nebun in sensul bun şi tu o frumoasă invidiată de lumea întreagă !!! Vă ador din tot sufletul !!!”, a scris o admiratoare la postarea făcută de Carmen Brumă.

Carmen Brumă a fost foarte ocupată în timpul pandemiei de coronavirus și le-a ajutat pe femei să nu pună kilograme în plus cât timp s-a stat în carantină. Vedeta posta pe internet filmulețe cu exerciții fizice. ”Nu vă fie frică de mişcare, e starea noastră naturală, firească. Statul pe scaun multe ore la rând , urmat de stat pe altă suprafaţă ( sau în altă poziţie) nu te ajută să elimini oboseala şi stresul, ba din contră, înseamnă degradare musculară şi, pe termen lung, afectarea sănătăţii. Aşadar, cu cât eşti mai obosit, surmenat după o zi grea la birou, cu atât trebuie să te relaxezi făcând mişcare”, explică vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...