Căpitanul campioanei CFR Cluj, sfâșiat de durere după drama din Ucraina. „Nu știu ce este în inimile rușilor, să omoare copiii”

Sorin Barbu 11.03.2022, 09:22
Căpitanul campioanei CFR Cluj, sfâșiat de durere după drama din Ucraina. „Nu știu ce este în inimile rușilor, să omoare copiii”

Mario Camora este foarte impresionat de drama din Ucraina. Căpitanul formației CFR Cluj și soția lui au încercat să ajute cât mai mulți refugiați, dar au strâns și bani pentru medicamente pe care le-au trimis în țara devastată de război. Internaționalul a acordat un interviu în PlaySport.ro în care a recunoscut că se teme că și în România ar putea începe un conflict.

Mario Camora, interviu emoționant

Mario Camora este unul dintre jucătorii care au scris istorie la CFR Cluj. A ajuns în România în anul 2011 și a pus umărul la performanțele reușite de formația din Gruia în campionatul intern, dar și în Champions League și Europa League.

Căpitanul campioanei a acordat un interviu emoționant în PlaySport.ro. A vorbit despre drama din Ucraina și a dezvăluit că a încercat să-i ajute pe refugiații din această țară.

„Problemele adevărate sunt că facem necazuri din problemele mici, pe care le rezolvăm și mâine. Stăteam în hotel cu refugiați și acum la București, copiii plângeau la telefon, te topește. Îți dai seama că tu ai lucrat o viață să ai casa ta și deodată trebuie să pleci că îți distruge și casa…

E complicat și de asta am și ajutat și noi jucătorii.Am făcut colectă, pentru medicamente, să trimitem. Acum și cu nevasta mea am ajutat copiii refugiați”, a spus jucătorul într-un interviu acordat PlaySport.ro.

Camora trăiește un coșmar. Nu-i vine să creadă că în anul 2022, o armată poate să atace civili și să omoare femei și copii.

„Nu a ajuns pandemia că trebuia să stăm închiși în casă?! Să se ducă într-un câmp să se bată toți acolo! E incredibil! Nu știu ce e în sufletele rușilor să omoare copiii…”, a declarat Mario Camora, pentru PlaySport.ro.

Mario Camora se teme că războiul ar putea ajunge în România

Vladimir Putin a dat ordin armatei sale să atace Ucraina acum 16 zile. Zgomotul exploziilor a ajuns și în România, în orașele din Moldova. Camora se teme că acest conflict s-ar putea răspândi și la noi în țară. Din luna august a anului 2020 are și cetățenie română pe lângă cea portugheză și se gândește că ar putea fi chemat în armată.

„Mă tem puțin, că eu sunt cetățean român acum. Mă gândesc că pot fi mobilizat, dar asta e o lege. Sperăm din suflet să nu se întâmple nimic și să se termine și războiul dintre ei”, a mai declarat fotbalistul.

 

Mario Camora în meciul de fotbal dintre Romania si Germania, din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial 2022

Mario Camora are 35 de ani și a jucat trei partide în naționala de fotbal a României.

Urmăriți Impact.ro și pe