Cântărețul celebru care a pierdut avionul după ce a petrecut cu Emily Burghelea. ”Eu cred în legea atracției”

Iancu Andreea 19.06.2020, 10:32

Emily Burghelea a făcut mare vâlvă în presă după ce a demisionat de la Acces Direct. Aici, tânăra era asistentă TV, însă a ales să părăsească această poziție din pricina detaliilor pe care trebuia să le ascundă. Colaborarea cu emisiunea a fost întreruptă după ce stuff-ul de la Acces direct a ascuns faptul că Vulpița era agresată de Viorel.

A petrecut o noapte alături de Maluma

Acum toată lumea o recunoaște pe Emily. Fie că este vorba despre participarea sa la show-ul Bravo, ai stil!, ori ca asistentă TV la Antena 1. Totuși, un aspect mai puțin cunoscut despre Emiliana Burghelea este faptul că a petrecut o noapte alături de Maluma. Faimosul artist se afla la acel moment în România pentru a susține un concert.

Întâlnirea dintre cei doi a avut loc în 2018, când Maluma a ajuns în țară pentru a urca pe scena de la Romexpo. Emily este o fană înfocată a cântărețului, motiv pentru care nu putea lipsi de la eveniment. Totuși, tânăra a fost dezamăgită de faptul că nu a putut să-și vadă idolul prea bine, din cauza ploii.

După concert, Emily a mers într-un club din Capitală. Întâmplarea a făcut ca Maluma să vină în același loc, la after party. Astfel, cei doi au avut ocazia să se distreze împreună, dansând până dimineața.

Am petrecut ore bune în club, a stat până dimineața, s-a distrat și a zis că va reveni în România pentru că, aparent, i-a plăcut foarte tare. E incredibil de modest, incredibil de sociabil, a dansat toată noaptea și chiar nu ai fi spus că este atât de celebru, nu ai fi spus că este Maluma, povestea Emily, potrivit viva.ro.

Maluma a petrecut o seară alături de Emily, într-un club din București Foto - spynews.ro
Maluma a petrecut o seară alături de Emily, într-un club din București
Foto – spynews.ro

Maluma, nevoit să reprogrameze zborul

Se pare că farmecele lui Emily au fost suficiente pentru ca artistul să rateze avionul. Pentru că Maluma a fost încântat de distracția din club a ales să petreacă până în zori. Astfel, vedeta a uitat că are avion de plecare și a fost nevoit să reprogrameze zborul cu două ore mai târziu.

Emily a mărturisit că experiența trăită alături de columbian a fost una memorabilă. Totuși, cu părere de rău, Emily nu are nicio poză ca amintire.

Mi-am dorit din tot sufletul să fac o poză cu el și Dumnezeu a făcut în așa fel încât să fie chiar în clubul în care eu m-am dus să petrec cu fetele. O, Doamne! Eu cred foarte tare în legea atracției. Tot ce gândești atragi și tot ce atragi se materializează. Printr-o cunoștință chiar am ajuns să-l cunosc și să fac cunoștință cu el. Mi-a fost rușine să fac poze. O să trăiesc cu un regret în suflet.

Totuși, mulți se întreabă dacă între Emily și Maluma a existat vreo apropiere, dincolo de postura de fan-idol. Tânăra lămurește gurile rele, care insinuează altceva.

Am păstrat o limită, nu se pune problema de mai mult, a fost o onoare pentru mine să stau cu el la masă, a declarat Emily Burghelea, conform viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...