Cântăreața Celine Dion ar putea concerta pe Arena Națională. Când ar trebui să aibă loc spectacolul și care sunt condițiile. Ce spune primarul Capitalei

Ioana Nechifor 29.08.2019, 15:39
Cântăreața Celine Dion ar putea concerta pe Arena Națională. Când ar trebui să aibă loc spectacolul și care sunt condițiile. Ce spune primarul Capitalei

Cântăreața Celine Dion ar putea cânta în fața publicului român! Anunțul a fost făcut de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a precizat că există mari șanse ca artista de talie internațională să susțină un concert, în viitorul apropiat, pe Arena Națională. În ce condiții poate avea loc acest mare show, dar și ce alte detalii a oferit Firea pe seama acestui subiect, din materialul următor!

Celine Dion ar putea cânta pe Arena Națională din Capitală

Cântăreața Celine Dion ar putea concerta pe Arena Națională, așa sună vestea dată românilor de primarul Capitalei, Gabriela Firea. Anunțul a fost făcut, joi – 29 august, în cadrul unei conferințe de presă.

Aflată pe Arena Națională, pentru a vedea în ce stadiu se află stadionul pentru meciul România – Spania, care va avea loc pe 5 septembrie, Firea a profitat de prilej și a vorbit și despre solicitările pe care Primăria le-a primit recent.

Aceasta a punctat faptul că prioritatea principală o reprezintă competițiile sportive pentru Arena Națională, însă se poate vorbi și despre organizarea unui eveniment artistic de mare anvergură în acest loc.

„Prioritate au competiţiile sportive, sub nicio formă nu dorim să le punem în pericol, dar sunt şi solicitări care merită să fie analizate, pentru organizarea unor altor tipuri de evenimente, cum ar fi mari concerte.

Avem acum, spre exemplu, venită solicitarea la Primăria Capitalei, Direcţia de Investiţii, din partea impresarilor unei artiste internaţionale, pe care sunt convinsă că vor să o vadă cât mai mulţi români la Bucureşti, şi anume Celine Dion”, a declarat Gabriela Firea, joi, pe Arena Naţională.

Cântăreața Celine Dion ar putea cânta vara viitoare în fața publicului român. Care sunt condițiile
Cântăreața Celine Dion ar putea cânta vara viitoare în fața publicului român

În ce condiții poate concerta Celine Dion pe Arena Națională

Gabriela Firea a precizat că perioada în care Celine Dion ar putea concerta pe Arena Naţională din Capitală ar fi vara viitoare.

Edilul a vorbit despre condițiile care trebuie respectate pentru ca acest concert să aibă loc în fața publicului român.

„Cu siguranţă, vom vorbi cu Federaţia Română de Fotbal, cu reprezentanţii echipelor care închiriază de regulă Arena şi ne vom pune de acord şi să stabilim împreună acest calendar.

Dar, din verificările pe care le-am făcut, până acum, nu ar pune în pericol calendarul competiţional”, a completat Firea.

Urmăriți Impact.ro și pe