Prima apariție a lui Miley Cyrus, după despărțirea de Liam Hemsworth. A venit de mână cu iubita, dar a cântat pentru fostul iubit

Ioana Nechifor 28.08.2019, 11:56
Prima apariție a lui Miley Cyrus, după despărțirea de Liam Hemsworth. A venit de mână cu iubita, dar a cântat pentru fostul iubit

Și-au anunțat despărțirea, de curând, însă cu toate astea situația între ei nu pare a fi încheiată. După vestea separării, cântăreața a avut prima apariție în public, luni seara, la gala premiilor MTV. Gestul artistei a luat fanii prin suprindere. Ea a venit la eveniment de mână cu iubita, dar pe scenă a cântat pentru fostul iubit, cel care îi e încă soț, actorul Liam Hemsworth.

Cum a apărut Miley Cyrus în public, după despărțirea de Liam Hemsworth

Vestea despărțirii cuplului Miley Cyrus – Liam Hemsworth a luat pe toată lumea prin surprindere, în urmă cu trei săptămâni.

După o relație de mai bine de zece ani, starurile au decis să pună punct acestei legături, cu toate că erau căsătoriți de numai un an de zile.

Deși nu s-a scurs prea mult timp de la anunțul despărțirii, cântăreața Miley Cyrus și-a etalat deja noul partener de viață. De fapt, este vorba despre o parteneră.

Ea a apărut cu iubita ei, bloggerița Kaitlynn Carter, marți la gala premiilor MTV, unde nu s-au sfiit să afișeze gesturi tandre.

Miley Cyrus și iubita, Kaitlynn Carter, la gala premiilor MTV
Miley Cyrus și iubita, Kaitlynn Carter, la gala premiilor MTV

Au venit ținându-se de mână, s-au sărutat, însă pe scenă lucrurile au luat o altă întorsătură. În momentul în care a urcat să cânte, Miley Cyrus i-a dedicat melodia Slide Away lui Liam Hemsworth, bărbatul de care s-a despărțit recent.

Îmbrăcată într-o ținută neagră și extrem de scurtă, Miley și-a afișat cu acest prilej și noul tatuaj, ”Capului meu îi era frică, dar inima mea se simțea liberă”.

Piesa a emoționat publicul, iar fanii au felicitat-o pe artistă pentru prestația ei pe scenă.

Ce au spus Miley și Liam despre despărțire

În urmă cu trei săptămâni, despărțirea celebrului cuplu de la Hollywood a fost confirmată pentru publicația străină de un reprezentant al cântăreței. Cei doi actori, care s-au cunoscut în urmă cu un deceniu pe platourile de filmare ale producției Last Song, au decis să se focuseze asupra carierei.

Liam şi Miley s-au înţeles să se despartă în acest moment. Evoluând în permanenţă şi schimbându-se atât ca parteneri cât şi ca persoane, ei s-au hotărât că în acest fel se pot concentra cel mai bine fiecare asupra propriei persoane şi cariere.

Vor rămâne părinţii dedicaţi ai animalelor pe care le deţin împreună în perioada pe care o vor petrece cu drag separat. Vă rugăm să le respectaţi transformarea şi intimitatea“, se arată în mesajul publicat de revista People.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe