Gabriela Firea, în control pe Arena Națională: cum arată gazonul înainte de România-Spania – FOTO&VIDEO

Ciprian Ioana 29.08.2019, 11:59
Gabriela Firea, în control pe Arena Națională: cum arată gazonul înainte de România-Spania – FOTO&VIDEO

Mai este doar o săptămână până la meciul dintre România și Spania, de pe Arena Națională. Partida din preliminariile EURO 2020 se joacă joi, 5 septembrie, pe Arena Națională, de la ora 21:45.

Primarul-general al Capitalei, Gabriela Firea, a mers, joi, în control pe Arena Națională pentru a inspecta starea gazonului înainte de România-Spania, meci din preliminariile EURO 2020.

Iarba de pe stadion a fost montată imediat după concertul Metallica, eveniment la care au luat parte peste 50.000 de fani. Administratorii Arenei Naționale au fost obligați să se asigure că stadionul e pus la punct pentru meciul tricolorilor.

Iar stadiul pregătirilor a fost verificat chiar de Gabriela Firea.

Ce a descoperit Firea pe stadionul care va găzdui România-Spania

gabriela firea

Meciul România-Spania se joacă joia viitoare, pe 5 septembrie, pe Arena Națională. Iar administratorii stadionului au fost nevoiți să se asigure că totul e foarte bine pus la punct.

Gabriela Firea s-a declarat încântată.

„Asa cum am promis, Arena Nationala din Capitala este pregatita pentru meciul Romania-Spania, din preliminariile Euro 2020!  Am venit la Arena pentru a verifica personal starea noului gazon, care a fost montat dupa concertul legendarei Metallica, un regal heavy metal care a bucurat un numar record de peste 50.000 de fani!  Urez din toata inima succes tricolorilor in partida din 5 septembrie!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Meciul de pe Arena Națională se va juca cu casa închisă. Toate biletele s-au vândut în doar câteva zile de când au fost disponibile pe site-ul Federației Române de Fotbal.

Astfel, tricolorii vor fi susținuți din tribune de aproximativ 50.000 de spectatori, care speră într-o calificare la EURO 2020. Naționala României nu s-a mai calificat la niciun Campionat European și Mondial de aproximativ 20 de ani.

Tricolorii nu vor avea un meci ușor, în condițiile în care Spania e o echipă extrem de puternică – ex-campioană europeană și mondială.

Imagini cu gazonul de pe Arena Națională,  cu o săptămână înainte de meciul România-Spania:

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe